Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wradlin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Nykyisin on hyviä kamppeita tarjolla
Aika:29.03.2011 21:50   (muokattu 29.03.2011 21:51)
Nurmituomas: yksi mikä vähän hämää katsontakantaa on se, että moni katsoo nyt hintoja palkkatyöstä käsin. tuntuu, että kitaroita ja vahvareita saa todella kohtuu hintaan. mutta jos katsoisi samaa 15 vuotiaan rahavaroilla, niin olisi ne yhä todella kalliita.
 
Tämä on totta. Siitä kun olin 15 on jo muutama vuosi, mutta edelleenkään ei ole varaa ostaa edes parin sadan euron keppiä. E: Siis joo, välillä sattuu olemaan varaa kalliimpaan/koko kitaran rakentamiseen mutta siis yleensä ottaen on turha haaveilla mistään heräteostokitaroista vaikka katsoisi kuinka halpaa.
 
Ja viitaten tuohon alempaan kappaleeseen minkä kirjoitit; sit kun niitä halpoja mutta hyviä (tähän sellainen hymyilevä naama) kitaroita yms. muuta musakamaa ostelee niin kyllä ne olis tarkoitus pitää itsellä ellei joskus ole aivan täysi pakko myydä vaikka ruoan puutteen takia tai muusta syystä.
 
Ja siis todettakoon vielä, että halvalla saa varmasti hyvää jos osaa vähänkään itse kokeilla mitä ostaa ja vielä laittaa sen soittimen kuntoon.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=199839