Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Teijo K.
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Gentle Giant
Aika:29.03.2004 10:47
Soittaako Shulman muuten 8-kielistä joissain biiseissä, vähän kuulostais siltä?
 
Ainakaan bändin nettisivuilta en ole löytänyt tietoa asiasta.
 
Yksi parhaista levyistä on live Playing The Fool. Meno on paikoin jopa funkyä ja äijät sovittivat biisejä urakalla uusiksi livetilanteissa.
 
Tuota liveä olen yrittänyt nyt kolme kuukautta metsästää epäonnisesti. Laittomana versiona saisi vaikka heti, mutta laillista painosta ei meinaa millään saada mistään. Jos joku tietää jonkun paikan, niin vihjeitä otetaan vastaan.
 
Joo, Shulman on aliarvostettu nero ja taisipa olla pääasialinen säveltäjä Kerry Minnearin ohella. Mutta ilman John Weathersin yksinkertaista ja maanläheistä rummutusta GG olisi saattanut sotkeutua omiin koukeroihinsa. Ja myös Gary Greenin bluespohjainen kitarointi piti jättiläisen jalat maankamaralla.
 
Jees. Shulmanin veljekset leijuivat tukevasti ilmassa Kerry Minnearin kanssa, ja Weathers sekä Green olivat bändin ankkurit. Green alusta lähtien. Hyvin huomaa eron noiden aikaisempien rumpalien aikaisissa levyissä, ja Weathersin kanssa tehdyissä levyissä... Jokin selkeys sinne tuli, hyvässä tai pahassa. Minusta hyvässä, mutta mielipidejuttujahan nämä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=56268