Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:zedder
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jackson hanke
Aika:24.03.2011 20:30   (muokattu 24.03.2011 20:32)
Onko kaikissa Jacksonin ruuvikiinnitteisellä kaulalla varustetuissa RR -malleissa suorakaiteen mallinen kiinnityslaatta takana? Eli toisin sanoen varsin epäergonominen käynti tuonne kaulan yläosaan? Jopa RR3 -versiossa johon budjettini voisi vielä jotenkin taipua? Jacksonin webbisivuilla ei juuri RR3:n takapuolta esitellä.
 
Olen siis niin ikään innostunut Randy Rhoads (eli Concorde?) mallisen kitaran, ja nimenomaan sellaisen jossa lukee lavassa "Jackson", hankinnasta. Kävin paikallisessa soitinmyymälässä "koeajamassa" saman hintaluokan Dinky -mallista Jacksonia. Ainakin siinä kaulan liitos oli sellainen mokkula, ettei tällainen sunnuntaikitaristi pysty semmoisen kanssa edes omantasoisiinsa suoritteisiin. Mitään Rhoads -malliahan tuossa valintamyymälässä ei tietenkään ollut asiakkaan ulottuvilla.
 
Nykyisin rämpyttelen erästä Etelä-Koreasta peräisin olevaa rankasti muunneltua ja rusikoitua hiukan Dinkyä muituttavaa vanerikeppiä. Tuohon uskalsi/raaski vaihtaa Ebaystä hankitun epäsymmetrisen metallilevyn kaulan taakse ja pyöristää turhan kulman pois. Ehkäpä samaa ei viitsisi tehdä upiuudelle hienolle soittopelille...
 
Jos tässä nyt todella päätyy jotakin hankkimaan, niin kiinnostaisi tietää että mikä on kevein puulaji mitä RR -mallisissa kitaroissa on käytetty? Lisäksi olisi kiva tietää että mikä on se olennainen ero joka tekee RX10:stä JS32 -mallia kallimman (ja paremman?)?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=197088