Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Mistä keikkabussi/auto?
Aika:22.03.2011 08:53
Moi.
 
Cathi777: Siis eihän loppujen lopuksi ollut ollenkaan paha hinta tuo mitä ketjun aloittaja maksoi. Ei sitä juuri halvemmalla tuollaisia kyllä mistään löydä. Eli jos enemmän on keikkaa niin kyllä sitä järkevämpi on melkein oma hankkia ja kyllä se pakettiauto yleensä on muutenkin parempi valinta, kun liikutaan sillä asteella, että keikoista ei kummemmin makseta.
 
Kuten "moderndrummer88" tuossa yllä mainitsi, aikaa on tuosta hintatasosta vierähtänyt, tokko kuitilla tuohon hintaan saa tänäpäivänä mitään Pientä Hiacee kummempaa, jos sitäkään.
 
Noi mun mainitsemat hinnatkin ovat ainakin omasta mielestä se ehdoton minimi, ilman kaskoja, remppoja jne., joten ei se omankaan pito ilmaista ole. Kaukana siitä.
 
Kaveri saatta toki pakuansa halvemmallakin "lainata", mutta tokko sekään alle satkulla yksittäistapauksessa, en minä ainakaan moiseen lähtisi. Pitäisi olla kaskot ja sen sellaiset, muuten aamuyöstä keikasta väsyneenä oheen-vedosta tai ihan omaa syyttään kärryn kolhimisesta voi tulla tosi kallista. Puhumattakaan kaverin mahdollisen työkalun käyttökelvottomaksi tekemisestä.
 
Sinänsä tietty kenties pöhköä ottaa keikkaliksa käteen pimeänä, ja maksaa kulkeminen ja mahd. tekniikka "virallisesti". Monilla varsinkin aloittelevilla bändeillä kynnys vaikka vaan toiminimeen tuntuu kuitenkin olevan kova, eikä edes kulkemista tajuta/haluta/kehdata pyytää keikkajärjestäjältä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=66660