Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Blockfest
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:19.08. Blockfest @ Pakkahuone, Tampere
Aika:20.03.2011 16:57   (muokattu 24.03.2011 17:16)
imghttp://www.basso.fi/images/tapahtumat/66914.jpg/img
 
Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest järjestetään jälleen tänä syksynä Tampereella. Katukuvassa kuuluvan ja näkyvän nuorisomusiikkitapahtuman päivämäärät ovat 19.-20.8.2011 ja tapahtumapaikkana edellisistä vuosista tuttu Tullikamarin Pakkahuone ympäristöineen.
 
Historiansa neljättä kertaa pystytettävä tapahtuma palaa entistäkin suurempana ja kauniimpana, sillä suunnitteilla on sijoittaa Pakkahuoneen kupeeseen Tullintorille suurteltta, jolloin erilaiset palvelut on helpompi järjestää tuhansille vieraille. Hiphop-musiikin lisäksi ohjelmistossa tulee olemaan katutanssia ja erityinen Street market -alue vapaa-ajan tuotteille.
 
Blockfestin ulkomaisina tähtinä on nähty amerikkalaisia erikoisvieraita kuten Clipse, Capone NNoreaga ja Freeway & Jake One, Ruotsista festivaaleilla ovat vierailleet mm. Looptroop Rockers ja Adam Tensta. Kotimaisista artisteista lavan ovat vallanneet kaikki kovimmat kärkinimet Fintelligensin, Asan, Cheekin ja Petri Nygårdin johdolla, kymmenien muiden esiintyjien lisäksi. Joka vuosi yksi uusi tulokas on päässyt esiintymään suurfestivaaleilla myös yleisöäänestyksen perusteella. Ensi syksynä luvassa on jälleen Suomen kovin artistikattaus.
 
Aiempina vuosina hyväntuulisissa merkeissä ja ilman järjestyshäiriöitä sujunut Blockfest toivoo saman yhteishengen jatkuvan tänäkin vuonna.
 
------
 
bARTISTIT/b:
 
Kaikki jo kiinnitetyt artistit:
CHEEK
RÄHINÄ LIVE
NO SMOKING TEAM (Edu, Väiski & Davo)
SMC Lähiörotat
RAAPPANA
RUUDOLF
JÄTKÄJÄTKÄT
JUKKA POIKA
IDÄN IHME & KALEVAN KOMITEA
KEMMURU
PALEFACE
ASA
 
Myös tänä vuonna yksi uusi suomalainen tulokas pääsee esiintymään suurfestivaaleilla yleisöäänestyksen perusteella.
bLisää artisteja julkaistaan lähes joka viikko./b
 
----
 
Virallinen keskustelu vuoden 2011 Blockfesteistä voidaan potkasta käyntiin ensimmäisien artistikiinnityksien myötä, jatkossa topikkiin päivitetään kaikki oleellinen festareista kuten ens kuun alussa myyntiin tulevien lippujen hinnat sekä tietysti ne tärkeimmät, eli artistikiinnitykset!
 
---
 
http://www.blockfest.fi
http://www.facebook.com/blockfest
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=199592