Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Mandarax
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:bugera nupit..
Aika:20.03.2011 10:27
palikkamies: Elikkäs.. Perushalpaa putkinuppia etsiskelisin bändikäyttöön
.........
riskiä en tämän suhteen pysty ottamaan vaan tarvitsisin maahdollisimman pian toimivan, hyvä äänisen ja peruskestävän nuppi-kaappi yhdistelmän, sillä jos laite hajoaa parin viikon välein ei minulla ole varavahvistima tms. harjoituksiin ja keikoille.

 
Ihan hyväsoundisia pelejä nuo Bugerat tuntuvat olevan varsinkin hintaansa nähden, tosin niitä laatuongelmia on melkolailla myös ilmennyt. Osa niistä alkutuotannon tyyppivioista taitaa olla nykypäivänä jotenkuten paikkailtuja, mutta omien kokemuksieni pohjalta en uskaltaisi ottaa tuollaista ainokaiseksi keikkapeliksi - ainakaan ilman backuppia.
 
Eipä tuo ongelma tietenkään ainoastaan Bugeran ole, mitä halvemmalla noita purkkeja halpatyövoiman kaukomaissa valmistetaan, sitä suuremmalla todennäköisyydellä omiin käsiin sattuu niitä maanantaikappaleitakin. Sinällänsä jos haetaan mahdollisimman halpaa ja samalla mahdollisimman luotettavaa vehjettä, niin melkeinpä noista saa mielestäni toisen vaatimuksen pudottaa pois jotta lopputulos täsmäisi.
Voihan sitä tosin luottaa säkäänsä josko se maanantaikappale ei omalle kohdalle osuisi, pienellä tuurilla tuollaisesta voi saada ihan kelpo vahvaimen itselleen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=199569