Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:2541
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Gentle Giant
Aika:28.03.2004 20:45
Voisin olla melkeinpä samaa mieltä jokaisen levyn kohdalla. Kolmesta ekasta suosikiksi on noussut Acquiring The Taste, mikä esittelee bändin kokeellimmisillaan. Ekaa tulee harvoin kuunneltua, aika raakile vielä ja Three Friendskin on mielestäni vähän vaisu (tosin Peel The Paint ja Mister Class And Quality ovat huippubiisejä).
 
Giant For A Day on mielestäni huonoin. Pidän popista, mutta Gentle Giantilla homma ei toimi. Levy yrittää olla ärsyttävän pirteä ja kaatuu siihen. Civilianin tummat sävyt toimivat paremmin ja muutamia helmiä löytyy, kuten Shadows In The Street ja varsinkin Inside Out. Lisäksi olen aina tykännyt I Am A Camera -poppiksesta. Soittaako Shulman muuten 8-kielistä joissain biiseissä, vähän kuulostais siltä?
 
Yksi parhaista levyistä on live Playing The Fool. Meno on paikoin jopa funkyä ja äijät sovittivat biisejä urakalla uusiksi livetilanteissa.
 
Joo, Shulman on aliarvostettu nero ja taisipa olla pääasialinen säveltäjä Kerry Minnearin ohella. Mutta ilman John Weathersin yksinkertaista ja maanläheistä rummutusta GG olisi saattanut sotkeutua omiin koukeroihinsa. Ja myös Gary Greenin bluespohjainen kitarointi piti jättiläisen jalat maankamaralla.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=56268