Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:samipa
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Rikkinäisen Wahin korjaaminen.
Aika:17.03.2011 19:54
Rony: Elikäs. Hankin ittelleni soitinvaihdossa rikkinäisen Jimi Hendrix JH-1s wahin Dunlopilta. Pedaali näyttää kaikinpuolin ihan Cry Babyltä.
 
Sitten ongelmaani. Pedaali ei toimi. Ääni kulkee bypassina ihan normaalisti, mutta heti kun iskee wahin päälle niin ääni loppuu kokonaan. Ei mitään räksymistä tai fuzzia kun pedaalia keikuttelee. Ihan kuollutta .Olen parilla patterilla koittanut tuloksetta.
 
Eli, osaako joku arvioida onko mikä pielessä? Verkkovirralla pitäisi varmaan kokeillla mutta en omista adapteria. Onko sähköjakelussa joku virhe, vai onko potikka kuollut (niinkun myyjä sanoi) vai onko kenties on/off namiska paskana?
Vai mitä hä?
 
Jos jokin osa on rikki uskoisin sen pystyväni korjaamaan kun kolvi pysyy kädessä ja johdotuksia ennenkin olen joutunut väsäilemään.
 
Kiitoksia etukäteen niille jotka osaavat vastailla.
 
Rony

 
Mun itkuvauva oireilee noin kun patteri on kuollut.. tästä ehkä osviittaa tilanteen tarkastelulle. Katso myös tarkasti juotoksia, osia/komponenttejä ja piirilevyä. Näyttääkö jokin osa risalta (palanut tai turvoksissa, halki, revennyt tai lohjennut)? Onko juotokset ehjän näköisiä ja kaikki johdot kiinni hyvin? Kuumeneeko jokin osa todella kuumaksi, jos paristo kiinni? Oletko kokeillut paristoa kielellä :) Omistatko yleismittaria? Jos ropailet paljon niin suosittelen moisen hankkimista, erityisen hyvä ja hauska vekotin. Mulla saattaa olla yksi ylimääräinen parilla kympillä (Fluke, joka on merkkinä hyvä).
 
-Sami
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=199517