Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:e0700719
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:pari kysymystä kitara rojektista.
Aika:17.03.2011 13:14
don_D.o.e.: oh. kylläpä tul hieno kitara. on se oman käden jälki sitten vaan ... sellanen. Huttunenkin - mistä ton kitaran sain vahdossa - sano että ompa jännän näkönen kitara :)
muoto ei oo ihan Jaguar mut sinnepäin. Sg:stä varastin värin (kaks kerrosta rustins Red mahogany wood dye:ta ja kuus kerrosta Danish oilia) ja kulmien pyöristykset.
 
Täytyy kyllä todeta että vaikka hioin omasta mielestäni joka puolelta niin maan pe****sti niin ei riittäny. maalit pois kulmahiomakoneella, tasohiomakonella kaikki tasaset pinnat ja suurin osa muotoilusta ja lopuks käsin 400, 800, 1000 ja 2000 papereilla niin ei riittäny. varsinkin kaulatasku jäi rujoks. olis melkein kannattanu vetästä yks ohut kerros petsiä ja hioa, toinen kerros petsiä ja hion taas. ehkä kolmannella tulos ois ollu tasanen. tuo petsi kun tuntuu tekevän siististä vielä siistimmän ja rujosta vielä rujomman. kevyt kastelu vois ajaa saman asia. merkkais epätaseset kohat ja hiois. ja toistais saman niin monta kertaa ku tarvii.
 
Pleksin hioin 1000, 2000 paperilla ja vetäsin Permanent markerilla mustaks. tulee vielä hieno kun vähän levii tasesemmaks ja kuluu. hyvällä tuurilla saan kaupan päälle kevyen mustan burstin runkoonkin.
 
Kaula pitää vielä joskus hoidella samoilla aineilla.

 
Kolme sanaa: Laita kuvia! :D
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=198693