Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Strato ja hurinat keikoilla..
Aika:14.03.2011 14:05
Joo, tiedän että tämä on Straton "ominaisuus" jos mikä, onhan noita pörinöitä jo vuosikausia tullut kuunneltua. Eihän niitä onneksi joka paikassa ole, sillon tällön kuitenkin.
Ja eihän se ole koskaan kivaa, olipas taas sellaset pörinät että ei voinut vetää ykskelasilla mikkiasennoilla yhtään mitään..
POD XT live suoraan pöytään ja tehtaan mikit 96 vuoden vasuri ameriikan Stratossa, näillä mennään ja keikat on tanssi/privakeikkaa.
 
Saako noita hurinoita/sirinöitä mitenkään veke MUUTEN kuin vaihtamalla mikit 2-kelasiin ja sen myötä puhutaan sitten jo ihan eri kitarasta eli siinä tuhoutuu myös Straton perusluonne, eli se heleys katoo yläpäiden katoamisen myötä ? Näin olen kuullut käyvän joillakin mikeillä.
Direct boxi löytyy kyllä himasta mutta tuskin se auttaa asiaa, korkeintaan pikkasen vähentää hurinoita.
 
Mikeistä on ollutkin jo juttua ja googlella löytyy kaikenmoista, mutta tosiaankin onko sellasia mikkejä jotka ei hurise, jotka on mieluusti passiiveja ja jotka eivät muuta Straton luonnetta eritoten kun puhutaan clean-saundeista? Ja mitä tuo vasuriosasto merkkaa tässä kohtaa vai merkkaako mitään?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=199414