Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Johannes_t
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 54 - äänestys
Aika:13.03.2011 21:24
Pahaeno: Vähän sekava meiniki, mutta soitto on varmaa. Väliosan laskeva linja hyvä idea. A-osa toimii lopussa paremmin, jos olisin tuottaja, kopsaisin tän sinne alkuunkin.
 
Omarklah: Hieno soundi ja aloitus! Bassolinja möyrii kivasti eteenpäin. Tykkään. Väliosassa hiukan eksyneen oloista toimintaa.
 
vt_17: Takapotkuilla mennään. Tatsi ehkä vähän liian murjova (been there, done that, helppo huudella :D ), tai ainakin kulmikas. Mutta kyllähän tästä kuulee, että basismi on verissä.
 
Juki: Nyt on pirkkalan ingengöörare opetellut uusia temppuja! Evoluutio on kuin KK Downingilla ennen Painkilleria. Vaan hienosti kulkee ja soundikin jännittävän kasikytlukulaisen hifi. 1p
 
Poppis: Tässä haetaan vähän perinteisempää lähestymistapaa. Väliosan borduunasävelmäinen bassottelu on kuitenkin melko progressiivinen ratkaisu.
 
Modulaatio: Kyllä! Tällä irtoaa bassotyttöjen munasarjat, se on varma. Tällä voi mennä vaikka Hollywoodiin. Vaikka homma vähän hajoaakin loppua kohden, niin silti: 1p
 
2541: Kirjoitin jo ennen kuuntelua, että soundi on hiton hyvä. Osui kohdalle. Vaikka sitä ääninäytettä joutuikin odottamaan yllättävän kauan. A-osa ihan hiton hyvä, muuten sitten "vain" perustoimivaa. 1p
 
pkuukas: Vähillä sävelillä liikkeelle. Ihan hyvää soittoa, ehkä vähän jonkinlaista röyhkyttä kaipais. Sellaista päälle käymistä.
 
maokkonen: Hiukan on levotonta, ei oikein tiedä mikä näistä olisi SE komppi. Lopun A-osa paljon ekaa parempi. Samat sanat kuin Pahaenon linjaan.
 
BigPapa: Osasin odottaa roots-meininkiä, yllätys. Kyllähän tää kulkee. Soundiin kaipaisin ehkä jotain rupua, kun soittokin on sopivaa baariin, niin soundikin vois olla.
 
Rock-Ola: Hyvin lähtee ja jatkuu. En oikein osaa määritellä mikä tässä toimii, mutta toimii kuitenkin. 1p
 
Esa H: Hei, te, jotka ette ymmärrä kompuran käyttöä bassokontekstissa, kuunnelkaas tää. Tahtoo sanoa, että soundi vaipuu välillä jonnekin miinus desibelien syövereihin. Soitto kuitenkin pelaa ja kyllä tää toimis keikalla, heleposti.
 
arilö: Oikein mukava soundi, tulee vähän Mick Karn mieleen ja se on aina hyvä. Linjakin on sopivan kiero, tästä on pakko tykkätä. 2p
 
Jussi70: Tausta taitaa olla monelle toimiva, kun tuntuu että kaikki vedot toimii. Tässä on semmosta levytyksen makua, siis linja on kuin jostain soitto-oppaasta. Näin näitä hommia hoidetaan. Soitossa ois ehkä voinut olla vähän enemmän imua ja groovea.
 
mahi: Nyt on tapahtunut masteroinnissa jotain jännää. Lähtis takas Tallinnaan. Hyvää Pastorius-jamia. Semmonen soittelu meininki tässä on enemmän kuin bassolinjan tekeminen. Mutta soitto on hyvää, kuuntelisin oikein mielelläni keikalla.
 
sn: Peukku viuhuu ja rankaisee! Hyvin osuu iskut kohdilleen. Onpas meillä hyviä basisteja. Tässäkin on semmosia kohtia, että harmittaa kun en itse keksi(nyt).
 
seak: Todella varmalla otteella, helevetin hyvä. Tarviiks sanoo enempää, ei kai? 1p
 
mtnen: Voi morjens, kun tässäkin on hyvä meininki! Tämmönen kun lävähtää baarin nukasta, niin kyllä päät kääntyy ja ehkäpä joku lähestyy kohtapuoliin basistia hyvin ansaitulla Jäger-shotilla. 1p
 
jaakonam: Hyvin pörisee! Tässä on aika hieno etelän poljento. Ehkä vähän rohkeammin voisi linjaa kuljetella, kun ei niitä väriä ääniä niin kauheasti kuitenkaan sieltä matkalta löydy
 
hollstro: No jopas! Kun vaan ääntä rupeaa kuulumaan, niin johan liruttaa. Hyvää soittoa, soundi jää ohkaseks.
 
Teijo: Minimalismin äärellä. Melkoisen radikaalia lähestymistä.
 
sunder: Erittäin hyvä soundi, tykkään. Ja soittopuolikin hallussa mallikkaasti. 1p
 
Tietynlainen: Piti linkkiä klikkailla pariin kertaan, kun luulin päätyväni omaan vetooni. Hämäävää :D Staccato-funkilla eteenpäin, onneks en ite ruvennut (meinasin kyllä), turpaanhan siinä ois tullut. Kyä lähtee.
 
Aho: Oi kun on hieno idea lähteä pudotteleen sfääreihin! (Viimeisen sävelen oisin jättänyt puolikkaan ylemmäs, ainakin näin korvan varassa tunnustellen). Ja perään Roccoa ja Jacoa. B-osassa hienosti poimittu se yks etupotku.
 
Jämä: Melkoisen yllättävä veto, täähän on jotain modernia Groove FM-kamaa. Viimeinen A-osa sitten perinteisemmällä Whitesnake-otteella.
 
Absqua: Soundi on kuin Jukin vedon ilkeempi velipuoli. Bassolinja mallia jyrätään ja finessit alta pois. Tälläin tää ois vedetty Detroitissa 50 vuotta sitten. Rujoa! Miesmäistä! 1p
 
2p Arilö
1p Juki
1p Modulaatio
1p 2541
1p Rock-Ola
1p seak
1p mtnen
1p sunder
1p absqua
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=199395