Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pearlman
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Symbaalien huolto/puhdistus
Aika:13.03.2011 15:09   (muokattu 13.03.2011 15:11)
ÄM: Mä vedin kasari-haikat autonkillotuskoneella ja hiontatahnalla. Kyllä sillä lähtee, jos ei muulla, mutta se on jo sit aika totaalista touhua; meinaan, että se tahra on tiessään viimeistään siinä vaiheessa, kun pellissä on reikä.
 
Eli toi menetelmä kyllä saa pellin kiiltämään, kun se hioo ihan konkreettisesti sitä metallia. Soundi muuttuu, leimat lähtee ja varmaan lopulta sarjanumerotkin. Mutta jos kiiltoa haetaan, musavideoon esim. ni kyllä toimii, eikä näy tuotemerkkejä videossa, kun leimat lähtee tiehensä.

 
Tuohan syö symbaalia, nimittäin kun niissä on hioma-aineita...toki minimaalisesti mutta kuitenkin, ainakin karkeusaste kannatta tarkastaa. Itse en lähtisi myllyttämään symbaaleja...vaikka varmasti sen jälkeen kiiltää. Tietty jos koneella vetäsi vaikka glymin punaisella tms, niin olisi lievempi käsittely. Mutta en voi olla toistamatta itseni; tuo carlack on aivan uskomaton puhdostaja niin autoille kuin symbaaleillekin...ja ihan sairaan helppo vaihtoehto ja lisäksi halvempi kuin varsinaiset symbaalin puhdistajat. Eikä tarvitse koneita tai muuta yhtä vaivaloista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=199351