Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Karipiirto
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Urautuminen
Aika:10.03.2011 10:27
velipesonen: Luova konsti, kikka, kekseliäs temppu ei missään nimessä merkitse luovuutta. Ajatusten vankilaan jääneiden näkökulmasta näin voi hetkittäin olla mutta se ei ole totta. Pitää olla jotain sanottavaa, eikä sanottava voi olla mitä tahansa. Nykyisin tietysti usein on aivan mitä tahansa ja useimmiten yhtä tyhjän kanssa.
 
Ihmisten yksilöllisyyden ylikorostaminen on nykyisin jo aivan huikeaa koska todellisuudessa vain harvat ovat yksilöllisiä ja heidän osuutensa vähenee koko ajan. Luovuus ei ole koskaan ollut kuin vielä harvempien ominaisuus ja on kuihtumassa kokonaan pois. Siksi luovuuskasvattajien missio on loppujen lopuksi tuhoisa, avoimen haitallinen: Heidän toimintansa tähtää aidon luovuuden korvaamiseen joutavanpäiväisellä aivovoimistelulla. Olisikin viipymättä ryhdyttävä avoimeen taisteluun luovuuskasvattajia vastaan.

 
Tässä jää nyt sitten vain auki taas kerran kysymys että puhutaanko edes samoista asioista. Eli mitä se luovuus on sinun silmilläsi katsottuna, mistä sen voi aistia? Mitä ominaisuuksia se pitää sisällään? Mikä ei edusta luovuutta?
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=199185