Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tsugu Way
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Eric Claptonin soitinkokoelma kaupaksi
Aika:05.03.2011 11:19
Spirocore:
Sivuaiheena, mitä on foorumin jengi mieltä Claptonista? Kultasormi vai yliarvostettua jöötiä?

 
Minulle Clapton on merkittävin yksittäinen artisti/kitaristi. Pidän suunnattomasti hänen kitaroinnistaan. Eikä toki laulajanakaan hullumpi. Lisäksi valtava määrä loistavia biisejä. Eric on eniten kitaristeista vaikuttanut omaan soittooni.
 
Onko noilla kamoilla (teidän mielestä) oikeasti arvoa vai meneekö sellaseen "Kirkki hipas mun KH-27431..Ltd:tä, arvo nous ainaki 3000€!"-osastoon?
 
Arvoa on, jos fanit tai keräilijät niistä hirvittävästi maksavat. Tämän tasoiset artistithan omaavat "kultaisen kosketuksen". Eli jos kouraan sattuu 2500e hintainen Fender Custom ja sillä Eric soittaa jonkun (merkittävän) keikan, niin kyllähän kitaran arvo ainakin (rikkaiden) fanien joukossa kymmenkertaistuu. Myydäänhän maailmalla hirvittäviin huutokauppahintoihin lakanoita, joissa Marilyn nukkui - tai haarukoita, joilla Elvis söi. Michael jacksonkin taitaa jo omata "kultaisen kosketuksen". Ja jos tällä tehdään hyväntekeväisyyttä, niin mikäpä se siinä. Jos olisin miljonääri, niin kyllä kävisin huutamassa Blackien tai Brownien. Tiedä sitten panisinko vitriiniin vai soittelisin. Mutta kun en ole miljonääri..
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=199133