Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Apple, mac osx ja iMuusikot toinen osa
Aika:02.03.2011 14:13   (muokattu 02.03.2011 14:34)
sepisti:.
Mikä olisi simppelein tapa liittää POD 2 audiolähdöt imaciin ja saada tietokoneeseen kytketyistä kuulokkeista kuulumaan sekä kitara, että Spotify?
Kysyn siksi, että just nyt ei ole aikaa istua opettelemassa kantapään kautta kaikkea:) Eli tarvitaanko tuollaiseen konstruktioon jo jokin ulkoinen äänikortti vai hoituuko ilmankin?
 
Plussaa olisi, jos samalla liitäntätavalla pystyisi kitaraa äänittämään sinne Garagebandiin.

 
Homma onnistuu PODIn kuulokelähdöstä mieluiten streoplugilla +isosta stereoplugista pieneen -adapterilla suoraan koneen linjaan ja Garageen ja Spotifysta sitten biisi soimaan...n. 15 minsaa sitten testasin asian pojan iMacilla, toimii ;-)
 
Tosin taitaa tuo Spotify mennä samalle raidalla Garagessa mutta ei siitä liene haittaa? Sen voi välttää siten että tallentaa biisin omalle raidalleen ja kitaran toiselle.
Voit toki myös tallentaa PODista pelkää soittoasi samalla systeemillä tai tehdä Garagella loopeista simppeleitä treeniapohjia yms yms...GarageBand on ihan ok softa alkuunsa, sitten kun tulee äänikorttin hommaamista ja taidot/nälkä kasvaa niin Logic on yks vaihtoehto, Garagella tehdyt biisit aukee suoraan siinä.
 
EDIT kokeilin omalla G5 Macilla, eipä tuo Spottari tietenkään tule Garagelle, eli homma toimii hienosti, Spottarista biisit, luot Garageen raidan, kitara PODin kautta koneeseen, pitäs pelittää.
 
Tarkemmat ohjeet saat jos tarvit.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=198352