Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:obiwan
Alue:Media ja viihde
Aihe:Kännykeskustelua
Aika:27.02.2011 11:28   (muokattu 27.02.2011 12:20)
Vähän mietteitä HTC:n Desire Z:sta näin parin päivän käytön jälkeen
 
- Näppis oli suurin syy hankkia tämä luuri ja kyllähän toi on ihan korvaamaton apu. Kosketusnäytön virtuaalinäppikseen ei sormet osu millään oikeille napeille mut tolla kirjottaminen sujuu hyvin. Napsahtaa myös helposti esiin tarvittaessa ja näppäimiin on kiva tatsi (Nesoidilla 8bittisten pelien myllyttäminen onnistuu hienosti :P). Miinuksena muutamien erikoismerkkien puuttuminen.
 
- Akunkesto on ns. "aktiivikäytössä" surkea. Wlani/3G/GPS päällä näytön kulutukseen yhdistettynä virrat häviää tunneissa. Etusivulle laitoin nappulat näitten sulkemiseen yksitellen. Vähän vaivalloista sulkea noi joka kerta kun jättää puhelimen pidemmäks aikaa pöydälle mut kai tohon tottuu. Musiikin kuuntelu sun muu normikäyttö ei tuhlaa akkua mitenkään kamalasti.
 
- Musa kuulostaa pakkauksen omilla napeilla mielestäni helvetin hyvältä. Latasin soittimeksi MixZingin, jossa on ihan pätevä EQ. Mitään ihmeempää särkemistä ei mun korvaan aikanaa sattunut ekukäppyrän alataajuuksien ollessa isommallakin.
Johdossa olevat kontrollit ovat iso plussa, niihin kun vielä lisäisi volumenapit niin homma olis perfecto.
 
- GPS toimii yleensä suht hyvin, mutta esim tässä kotona gmaps ei onnistu paikallistamaan sijaintia ihan tarkasti, vaikkei ihan korvessa ollakaan eikä mitään korkeampia rakennuksia oo ympärillä. Locations pelittää paskasti Suomessa ja luurin oma autonavigaattorikin toimii (vissiin) vain 30 päivää kokeiluversiolla (hyviä ilmaisia navigaattori-appeja?).
MyTracks on hauska softa omien reittien piirtämiseen. Laiton duunissa päälle ton ja aika millintarkasti osasi seurata liikkumista kävellen ja autossa.
 
- Osoitekirjan käyttö yms yhteystietojen synkronointi on näin kokemattomalle aika saatanasta. Onnistuin nyt tärkeimmät kontaktit laittamaan välilehdelle näkyviin.
 
- Kaikkea appia ja sälää on vitusti, puolillakaan ei tee hirveästi mitään... Pitää kai jossain vaiheessa alkaa poistaa turhuuksia ja hakea Marketista vain tarvittavat. Ärsyttää myös kun softat jää pyörimään taustalle eikä task killerikään sammuta näitä kaikkia. Hyvä selain on vielä hakusessa, tällä hetkellä Operan Mini käytössä, luurin omakin oli ihan pätevä.
 
- Valokuvista/videoista ei voi oikeen sanoa mitään, kauheesti en oo kuvaillu. Aika perus kamerapuhelinlaatua, eli valosalla tulee hyviä kuvia, hämärässä voi olla aika karua jälkeä. "Salamahan" tossa on, mutta ei sekään ihmeitä tee.
 
Kaiken kaikkiaan vois kyllä suositella tätä luuria, jos haluaa näppiksellä varustetun älypuhelimen eikä E7 kiinnosta. Oli pakko ottaa DNA:n kytkyllä että toivottavasti tästä nyt riittää hupia pariksi vuodeksi :D
 
E: typo
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=195915