Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:absqua
Alue:Kilpailut
Aihe:Linjaskaba 53 äänestys
Aika:22.02.2011 10:11   (muokattu 22.02.2011 10:23)
Poppamies
Taattua Poppamiestä, mutta hyvällä soundilla.
 
Rock-Ola
Hyvä, jämäkkä veto. Lähtee nätisti ajamaan lopussa. +
 
Texas Ranger
Intro lähtee lupaavasti. Vähän lässähtää biisin edetessä. Lopun intervallituplaus kuulostaa makealta ja soundi on muutenkin mukavasti rähisevä läpi koko aterian.
 
mtenen
Tässäkin on rakenneltu introa. Hyvä! Huiluäänet tohon alun breikkiin tuntuu vähän liioittelulta. Kasiosat putoilee kivasti. Pidemmän välikkeen huiluäänet toimii, samaten lopun urkupiste. Kyl mää tästä pisteen annan. +
 
sn
Jees, räyhäkäs startti. Alkupuolen kuviosta ja meiningistä vahva ehkä. Keskivälin kasiosavaihtobasso ei miellyttänyt, mutta lopun urkupistejumitus oli toimivaa jööttiä. Time oli mieleinen.
 
Johannes
Tampereen suurvisiiri nakuttelee nättiä kasiaosaa. Tälviisiin tää vois mennä kyl. Väliosan teeman maalailukin lurituksinen on ihan paikallaan. +
 
Omar
Matalalta sisään. Alkupuolen ja lopun vaihtobasso-aihe saa kompin keinumaan hienosti vaikka jotenkin asiaankuulumattomalta tuntuukin. Ekan rumpubreikin jälkeinen komppaus on lennokkuudessaan minusta just sitä mitä sais olla vai8kka koko matkan. Hyvä veto!
 
Sunder
Säröä. Hyvä. Yhtäaikaa sekä dominoiva että ovelasti haeskeleva meininki. Basso on aika tuhdilla volalla suhteessa muihin ja luo vaikutelman siitä että muu bändi säestää tätä sinänsä ansiokasta bassolinjaa. Oli miten oli, tässä on vankasti toteutettua näkemystä ja sellaisesta saa pisteen. +
 
J.Hollström
Nyt tullaan kiharalla sisään, luulot pois. Mukavasti napsakka soundi ja soittokin on asiaa. Huomaa että nyt ollaan kotoisissa oloissa, time on samaa puuta rumpalin kanssa. Von Hollstrzen Brothers, kollektiivinen piste toimivalle veljeskompille. +
 
Hollstro
Samanlaista havinaa kuin edellisessä, vaikkakin hieman maltillisempi tulokulma. Kyllä minä tästäkin pidän. Keskivaiheella tapahtuva choruksen väliintulo oli piristävä yllätys. Divine intervention tai jotain.
 
maokkone
Svengin puolesta ei oikein istahda ja aiheitakin on runsaammanpuoleisesti. Parantui loppua kohden. Sen sijaan soundi on mitä mainioin.
 
Esa H
Dieseli polkaistaan käyntiin heti biisin alusta. Sitten pompitaankin aika laajalla ambituksella. Ehkä liiankin. Sointujen pohja katoilee basson liikkeiden mukana häiritsevästi ja kun koko taustassa on muutenkin vähän sellaista fiilistason hyppelehdintää jo valmiiksi niin mä näkisin että basson olisi hyvä vedellä jotain aika tiivistä ja selkeää asiaa mielummin. Väliosan huiluäänihommailu on sinänsä hauska, vaikka siitä tuleekin hieman itsetarkoituksellinen pheelis kuulijalle.
 
Juss70
Sisääntulo tapahtuu hienolla kuviolla ja mahtavalla soundilla. Harmi että tämä seikka peittyy kitarain alle melkein saman tien. Mutta nyt vedellään tavalla joka antaa vaikutelman siitä että homma on hetkittäisiä äänivalintoihin liittyviä haparointeja lukuunottamatta hallussa. Hyvä veto. Mä annan pisteen, ja annan sen ennenkaikkea noista basson kahdesta ekasta tahdista joka tulee jotenkin ihan hiton makeesti. +
 
HannuH
Tässäkin käynnistellään diiselit jo ennen kitroita. Heh, ja mikä breikki! Kyllähän tollanen lällällällä-filli on aina paikallaan, vieläpä noin asiallisella soundilla. Kokonaisuutena vaikutelma jää hajanaiseksi, bassossa on ideoita vähintään saman verran kuin muussakin taustassa ellei enemmänkin. Soitto on laadukasta ja soundit oikke hyvät!
 
SirMunaJii
Kitaramelodian tuplaus toimii tosi hyvin ja bonuksena samalla väistetään komppauksen ongelma. Komppauksen alettua kasiosat sykkivät vähän kodittoman oloisina, vaikka meininki onkin asiaankuuluvan selkeää. Väliosan pitkien äänten sävelvalinnat vähän särähtävät korvaan mulla.
 
Peittu
Kasiosaa läpi koko alkupuolen, mukavaa pientä liikuskelua siellä täällä. Joo. Breikin jälkeinen sisääntulo ylärekkarista tuntui hyvältä ajatukselta. Ei kait siinä, selkeää menoa tämäkin. Poikki ja pinoon.
 
tietynlainen
Houston, Houston! We have a problem! Eka ääni lupasi todella paljon, mutta muutamaa satunnaista päälleliimattua soundihassuttelua lukuunottamatta tästä ensimmäisiä sekunteja hallinneesta syntisaattoreiden emäaluksesta ei valitettavasti ole myöhemmin enää jälkeäkään. Tilalla on outoa, pääosin epämääräisen levotonta juttua höystettynä pilihdyksillä, joiden olemassaolon oikeutus ei käy oikein mistään ilmi. Tekisi silti mieli antaa piste, ja toisaalta tekisi mieli ottaa se pois, joten nolla lienee hyvä kompromissi, vai Mitä sanoo Pirkko Liinamaa?
 
Aho
Hyvä selkeä veto, ei tos ole mitään. Nätisti pompsahtelee kasiosat. Väliosassa hauska kuvio ja loppu lähtee suorastaan vähän rokkaamaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=198283