Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:UfoMaster
Alue:Aloittelijat
Aihe:Mitä kamoja tarvitsen, sähkökitaraa ostamassa.
Aika:19.02.2011 01:03
elsewhere: Esimerkiksi tuollainen. Halvemmallakin pääsee. Googlaa audio interface ja lueskele hieman :)
 
Juu, kuuklasin ja wikipedoin hieman, ja törmäsin tämmöiseen:
 
http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card
 
A sound card (also known as an audio card) is an internal computer expansion card that facilitates the input and output of audio signals to and from a computer under control of computer programs.
This appelation is often confusingly applied to external audio interfaces that use software to generate sounds as opposed to using hardware inside the PC. These software based devices are better known as Audio Interfaces.

 
...joten menin ihan sekaisin ja päätin kysäistä täältä.
 
-
 
elsewhere: Ideana äänikortissa on siis juurikin se, että ääni menee koneeseen sen kautta. Tietokoneessa kuin tietokoneessa on kyllä mikkisisääntulo, mutta niiden kautta on vaikea saada hyvälaatuista ääntä esim. Logicciin, koska se sisääntulo vaimentaa ääntä eikä niissä ole välttämättä käytetty kovinkaan hyvälaatuisia komponentteja. Jos riittää, että ääntä menee kitarasta sisään ja tulee kaiuttimista ulos, niin sisäänrakennetullakin pärjää kunhan vain kääntelee Logicissa nuppeja hieman isommalle. Samalla lisääntyy tietysti sitten suhina ja muut häiriöt, mutta soittamisen riemua se ei sinänsä häiritse.
 
Onko mun mahdollista tunkea Kitaran johto tuohon mikseriin, siellä on takana vaikka minkälaisia liittinmahdollisuuksia, mikseristähän mulla lähtee tällä hetkellä johto koneeseen, eli Logic tulee kaiuttimista mikserin kautta:
 
http://www.djstore.com/images/products/rear/pio/piodjm500.jpg
 
Kiitos vielä tuosta kitaravinkistä, pitääpä vähän katsella ympärilleen, eikä tuo hinta tosiaan uutenakaan ihan täysin mahdottomalta vaikuta. Ulkonäkökin merkitsee, ja tämä väri on enemmän mieleeni:
 
http://www.thomann.de/fi/fender_squier_classic_vibe_strat_60s.htm
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=198662