Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DJKaaos
Alue:Media ja viihde
Aihe:Hiihdon MM-kisat 2011, Oslo/Holmenkollen
Aika:18.02.2011 16:38
Skabat käydään Oslon Holmenkollenilla 23.2 - 6.3. Tähän ketjuun kaikki spekulaatiot, mitaliveikkaukset, ennakkofiilikset, seurannat jne.
 
Suomalaisten mitalisaalis jäänee selvästi heikommaksi kuin kaksi vuotta sitten Liberecissä, josta tuliaisina oli peräti kahdeksan mitalia. Ennakkoon parhaimmat mahkut lienevät jälleen naisten hiihdossa, etenkin parisprintissä. Naisten viesti on kysymysmerkki. Henkilökohtaisilla matkoilla mitalit ovat tiukassa, mutta Aino-Kaisa Saarinen on varteenotettava mitaliehdokas, jos on saanut itsensä kuntoon. Riitta-Liisa Roposelle soisi kyllä mielelään sen henkilökohtaisen arvokisamitalin! Miesten hiihdossa suomalaisten mitaleihin en jaksa uskoa. Kymppisakkiin onnistuessaan voivat lykkiä Matti Heikkinen, Ville Nousiainen ja Sami Jauhojärvi.
 
Mäkihypystä on tuskin luvassa paljoakaan. Matti Hautamäki oli alkukaudesta hyvässä vireessä, mutta on sittemmin hieman taantunut. Kärki on kyllä niin kova, että ei uskalla povata mitalia. Janne Happonen voidaan nimetä vaikka mustaksi hevoseksi, niin hyvin hän on hypännyt paluunsa jälkeen. Joukkuemäessä sijoille 4-6. Naisten mäkihyppy on myös mukana ja siellä Suomea edustaa Julia Kykkänen.
 
Yhdistetyssä näkymät ovat kaikkein synkimmät. Hannu Mannisen varassa ollaan varmaan aika pitkälti, mutta Mannisen kunnosta ei ole kyllä mitään käsitystä.. Sen verran on kaveri skippaillut muitten kiireitten takia kisoja.
 
Veikkaan Suomen mitalisaalista vaatimattomasti nollasta kahteen. Vancouverista tuomisina oli enää kaksi hiihtomitalia. Nopeasti on alas tultu, sillä ei tästä ole montaakaan vuotta, kun suomalaisten komennossa mentiin niin mäkihypyssä, naisten hiihdossa kuin yhdistetyssäkin. Nolla mitalia on ihan realistinen näkymä tällä hetkellä.
 
Ei muuta kuin keskustelemaan!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=198666