Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:fox
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Washburn a 20v
Aika:17.02.2011 14:48
Osteri: Vanhoille Washburneille on vaikeaa sanoa "oikeaa hintaa". Markkinoilla maksettava raha ei ole kovin suurta, yleisesti puhutaan muutaman sadan - tonnin kitaroista. Itse olen soittanut neljällä Washburnilla, jotka kaikki ovat alle vuoden 2000 malleja ja järjestään erittäin hyviä laadultaan. Jotenkin harmillisesti aika on ajanut ohi, vaikka kitara on aivan kelpo vehje.
 
Washburn ei ole koskaan oikeen yltänyt kitaroiden johtavien merkkien kärkiryhmään ja siksi sen tämänpäivän arvostuskin on mielestäni alle hyväksyttävän tason. Jos Washburn kelpasi Gary Moorelle heavy-aikoina, niin kai sillä voi joku muukin soittaa.
 
Olen aina valmis antamaan positiivisen lausunnon Washburneista.
(ei koske sitä roinaa mitä myydään Tarjoustalossa. siinäkin yksi esimerkki tavasta millä kitaran brändi pilataan perusteellisesti. )

 
Kuten myös, vaikka ei mulla ole tällä hetkellä kuin tuo ruusupuinen Hawkki. Ne oli aikoinaan hinnakkaita, Washburnit, mutta sitten tosiaan tää vitage-boomi ohitti ne melko totaalisesti. Matsumoku-konsernin kitaroita ne, ja pirun laadukkaita.
Matsumoku/Singer (juu, se ompelukone-Singer) kun joutui vaikeuksiin, tuona soitinrakennuksen "mustana" jaksona 85-86, kaiketi joku koreanpoika tuon brändin hankki hallintaan, kuten kaikki muutkin Matsumokulaiset, Aria, Vantage, Skylark ym. ja käsittääkseni juu (Tarjoustalo!!) tuo oikeus tuohon brändiin on siirtynyt lounaaseen päin.
Alkujaanhan Washburn oli jenkki.. (George L. Washburn)..
 
Kyllähän Washburneja on nähty vaikka Nancy Wilsonilla (Heart) ja John C. Fogertylla..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=98184