Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tuppendaaler
Alue:Livetoiminta
Aihe:Valojen suunnittelua valmiilla valoilla
Aika:15.02.2011 21:14
Elikäs nyt ois tilanne sen tapanen, että torstaina ois penkkarit ja perjantaina wanhojen tanssit. Ja alotusviestin mukasella kalustolla mennään.
 
Eli kun penkkareissa on jonkun tapanen näytelmä ja jotain biisejä ajetaan koneelta ja sitten vielä jotain niitten muutakin ohjelmaa, joka verrattavissa aikalailla näytelmään. Niin valoja oon miettiny, että spotit ilman kalvoja lavalle ja samoin ainakin osa taaemmista kannuista, että saa varjoja vähä hälvytettyä. Sitten nää neljä tehottomampaa spottia kalvon kera lavalle. Mutta minkä väristen? Lämpimillä sävyilläkö? Ja sitten nää etummaiset kannut sais suunnattua yleisöön, pistetäänkö näihin sitten näitä kylmiä sävyjä?
 
Sitten perjantaina wanhojen tanssi, siellä niillä on yks spesiaali biisi, johon tahtovat diskovalaistuksen. Opettajalta tuli sitten kans pyyntö että kun kerran valot, nii pistää vähän näihin normaaleihinkin wanhojentanssi biiseihin. Tila on iso, joten kaikki kannut ja himmeemmät spotit suuntaan tansijoihin. Mutta mitäs kaikkia värejä näihin kannattas pistää ja millä logiikalla? Kaks tehokkaampaa spottia jäävät lavalle bändin, jonka koko toistaiseksi tuntematon, johdosta.
 
Kiitoksia jo valmiiksi taas neuvoista, kyllä tää tästä vielä lähtee... ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=196783