Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ekespylly
Alue:Laulaminen
Aihe:Miten nauhoitetaan lauluääni tietokoneelle?
Aika:15.02.2011 09:05
SHeidi: Kiitti Mikko! Mut voitko sie kertoo miten audacitya käytetään, painanko mie rec nappulaa ja sit laitan vaan youtube videon soimaan, ei kai se kuulu huonosti?? voinko mie tehdä niin et ostan mikrofonin mut sit mie palautan sen demon jälkeen? :D
 
Se on vähän tietokone (+ sen setuppi) -kohtaista, miten se äänitys tapahtuu. Mutta jollain koneella/äänikortilla se menee noin, että painat recciä ja laitat videon soimaan. Mutta sun pitää kokeilla... ei sitä muuten opi tai voi tietää. Monesti pitää nauhoitettavalle raidalle valita inputti, eli mistä se ottaa äänen sille raidalle nauhoitettaessa. Esim mikrofonillla laulua äänitettäessä valitaan raidalle mic-inputti, jos mikki on mic-liittimessä äänikortissa tai esim. line-in, jos mikki on kytketty line-iniin. Audacitystä löytyy myös hyvät ohjeet.. ainakin muistaakseni. Kannattaa niitä lukaista.
 
Voit ensin vaikka headsetin, tms muulla halppis, mikillä kokeilla, että saatko yleensäkään taustaa ja laulua nauhalle. Jos äänenlaatu ei kelpaa, hommaa sitten parempi mikki... vaikka tosiaan jostain musaliikkeestä testiin :)
 
-Mikko
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=198403