Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollstro
Alue:Kilpailut
Aihe:Linjaskaba 53 äänestys
Aika:13.02.2011 11:09
Soinnut olivat: Kertosäe F/G/D A-osa: D(F#)/Am7/F/G
 
1. poppamies: alussa hakemista, a-osa rytmillisesti miltei kohdallaan. Lopussa sitten ajatus karkaa
2. Rock-Ola: Alussa pohjasävel rinnakkaissävelissä, luo erilaisen fiiliksen. Sen jälkeen aika varoivaista tunnustelua. Parhaimmillaan oikein hyvä.
3. Texas Ranger: U2-mainen alku, katkobasso on erilainen valinta tähän muuten laukkakomppia pyytävään biisiin. Lopun soinnut hyvä idea.
4. mtnen: Hyvä jytinäalku. Muutenkin rytmisesti hienosti toimiva. Hyvät sävelvalinnat ja kuljetukset sointujen välissä. Jos jotain parannettavaa on niin basso on turhan pinnassa, niinkuin kaikissa edellisissäkin. Muuten hyvä ja pisteiden arvoinen suoritus. +
5. sn : Kupliva alku. Oikein hyvä saundi. A-osan vaihtobassossa mielenkiintoinen rytmitys. Lopussa kulkee hyvin.
6. Johannes-t : Ainut mun korvaan sattuva ongema on hiljainen taso basossa ja siksi aika ohut saundi. Muuten oikein pätevää soittoa rytmillisesti ja äänivalinnoiltaan.
7. omarklah: Hyvä alku. Tässäkin vaihtobassoa, ja sehän toimii. A-osan kuljetukset oikein maukkaat. Pidän saundista joka on aika pehmeä ja pyöreä. Väliosassa pikkusen hakee rytmillisesti mutta siitä huolimatta kokonaisuus on oikein hyvä.
8. sunder: Wau, kolee saundi. Jotenkin Rush-mainen ote. Tykään noista seikkailevista bassolinjoista. Väliosa painottaen. Oikein hyvä, joskin basso on kovin pinnassa.
9. J.Hollström: Ihmetilu alkuun, Jukin huumoria. Sitten lähtee vakavammalla oteella ja oiken hyvin. Hyvä balanssi ja saundi. Rytmillisesti parhaimmistoa tähän astisista. Sävelvalinnat kohdallaan. +
10 . hollstro: Kitarat aiheuttivat rytmillisiä haasteita ja tämä oli yllättävän hankala rasti breikkeineen ja kakkosella lähtevine rumpukomppeineen.
11. maokkone: Hyvä saundi, joskin basso on pikkusen hiljaisella. A-osa aika samanlainen oman vetoni kanssa, joten kuulostaa oikein tutulta. Lopun tilut kohdillaan.
12. Esa H: Hyvää jöpinää alussa ja saundi on mun mieleen. Legato-bassoa, erilainen mutta toimiva ratkaisu. Huiläänet on hyvät. Lopussa hyvä nouseva bassolinja. +
13. Jussi 70: Spencer Davis Groupin Keep on Running-henkinen alku. Toimii. Vähäeleinen ja istuva bassolinja säkeistössä on mun mieleen. Väliosassa samanlaisia rytillisi haasteita kuin muillakin. Loppu todella maukas. +
14. Hannu H: Saundi ja taso aika hyvin kohdallaan. Särökikat toimii. Punkahtava ajoittain. Oikein hyvä. Katsotaan yltääkö kovassa seurassa plussalle. +
15. sirdickyj: Alussa unisonossa ja harmoonista kitaraa mukaellen. Oikein. Väliosan sävelvalinnoista olisin eri mieltä, toki käy noinkin. Loppukoukku on niin hyvä ettei malta lopettaa. Perusvarma veto.
16: peittu: Nypyttävä basso ja alun nousu ovat oikein mainioita. Sävelvalinnat kautta linjan kohdallaan. Pidin saundista. Yksinkertainen ja toimiva bassolinja.
17: tietynlainen: Whoa, Van Halen saundeja alussa. Oisko piilotajunnasta nousseita. Pidän efektistä ja tuosta matalalta möyrivästä bassosta. Väliosassa pikkusen keulii. Rohkeasti erilainen. +
18: aho: Basso on aika pinnassa ja painottaen taskun etuosaan soitettuna saa aikaan tunnelmaan että muu bändi sleepaa. Perusvarma veto jokatapauksessa tyylin säilyttäen.
19: absqua: Jos edellinen oli taskun edessä, tämä on laid back poketin takaosassa ja luo rennon tunnelman. Väliosan idea hyvä lähes loppuun asti. Kiire kuuluu otossa mutta kokonaisuus on oikein hyvä.
 
Plussat:
4. mtnen
9. J.Hollström
12. Esa
13. Jussi 70
14. Hannu H
17: tietynlainen
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=198283