Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stone
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistinta Blues/Rokkenroll/Punk/Indie käyttöön.
Aika:13.02.2011 09:59   (muokattu 14.02.2011 10:31)
blues guitar: Blues Juniorista sitä säröosastoa ei juurikaan löydy, cleanit on kyllä hienot niinkuin Fendereissä yleensä.
 
En ihan puhtaasti allekirjoita tuota, mutta toisaalta oma kokemukseni pohjaa pelkästään vanhaan 'tweed' U.S.A. versioon ja olen pekästään kaupassa pikapuolin kokeillut mustaa mexico mallia (cleanilla mentiin), joten mallien välillä voi varmasti ollakkin tiettyjä eroja.
 
Itse saan (saisin, jos olisi mahdollista avata etuastetta auki kotonakin) itseasiassa aika paksut blues/rock rosot vahvistimesta (Eminence swamp thang elementti) ja varsinkin jos sitä tuuppaa vielä lisää esim. od spedulla, mutta ei se mitään punksirkkeliä kyllä tietenkään ole. Vaan jos se juttu olisi pelkästään blues-rock akselilla, niin varmasti rosot riittävät helposti siihen. Clean on clean, mutta ei se sellainen "ultimaalisen puhdas" ole kuin fender deluxe reverb tai hot rod deluxe malleissa....oikeastaan sellainen tummempi clean, mutta käyttökelpoinen toki. Voi muuten olla, että mustassa mallissa on "parempi" clean osasto, (kun nyt oikein muistelen sitä), mutta reverb oli huomattavasti kehittyneempii omaan versiooni verrattuna eli ei kohissut.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=198466