Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Rusty Cooley's Guitar Asylum TV
Aika:09.02.2011 16:42
Kontiak: Juuri niin eli kun Gilbert olisi ollut soittamassa tuota Gilbert-likkiä, niin vittu aivan mahtavaa, aivan mahtavaa kyl on vielä kaiken päälle hauska mies t. aivo-vammane?
 
Kuka on missään vaiheessa puhunut Paul Gilbertistä? Ja kun kerta otit miehen esille, niin kyllä, kuuntelen paljon mieluummin Gilbertin soittoa ja opettamista.
 
Tuohan on ajallisesti selvästi lyhyempi jakso kuin Kitaraklubissa. Marzi olisi ammuttu seuraavassa aamunkoitteessa, jos se olisi tuossa tahdissa joutunut juontamaan niillä "miten sä kokisit itses fiilispohjalta siinä skaalassa, että minkälainen sun kontribuutios on ollut suomalaisessa kitaragenressä siitä asti kun sä säveltaiteen parissa koit ensimmäisen heräämisen tai tarkoitan että lähdit maalailemaan ensimmäistä kertaa bossanovaa tän skenen puitteissa ni kerrot sä vähän siitä vaikka aluksi kun täs on nyt päästy paikalle mikä on kivaa sinänsä"-kysymyksillä.
 
Löysää sitä vannettas pään ympärillä. Täällä on oikeus olla tykkäämättä jostain asiasta. Se ei oo millään lailla sulta pois, jos minä en tykkää pätkääkään Cooleyn soitosta tai tuosta ohjelmasta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=198239