Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ReBeat
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Aloittelijoille myydään p*skaa
Aika:04.02.2011 22:25
velipesonen: Mutta eikös kaikkein edullisimpien soittimien laatu ole noussut selvästi sitten 80-luvun samalla kun reaalihinta on koko ajan laskenut? Syinä lähinnä Kiina ja robottitekniikka. Silloin ennen oli halvimmissa valittavina Itäliiton tai Vinkuintian laitteita jotka eivät laadussa pärjää tämän päivän kiinalaiselle peruskamalle. Ja vielä 70-luvulla - voitteko kuvitella - jopa japanilainen soitin saattoi olla huono!
 
Tällä hetkellä sadalla eurolla saa esimerkiksi hämmästyttävän hyvän Wilkinsonin mikeillä varustetun Jack & Danny -stratokopion. Neljännesvuosisata sitten nelinkertaisella reaalihinnalla sai Rocky-kitaran joka on aivan surkea. Sataa euroa vastaavalla summalla, joka oli noin kaksisataa markkaa tuolloin, ei saanut edes käytettyä ehjää soitinta.

 
Näin olen käsittänyt että tämä saattaisi olle mahdollisesti totta. Halvoissa sähkökitarakamoissa saa nykyään kuulemma enemmän vastinetta rahoilla kuin ikinä. Täysin soittokelvotonta roskaa ei enää juurikaan kehdata pitää tarjolla soitinliikkeissä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=198203