Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Räkkipeli
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Päätevahvistimen käyttö kahdella kitaralla stereona?
Aika:01.02.2011 23:11   (muokattu 01.02.2011 23:11)
http://www.thomann.de/fi/rocktron_velocity_300.htm
 
Tällainen päättäri juuri pari päivää sitten saapui uutena, ja soiteltiin sillä jo yhdet treenit kahden kitaran vahvistamiseen, stereona siis.
 
Tänään kun yhdellä kitaralla soitettiin sen läpite, soundi alkoi hiipumaan, samalla tavalla kun pääteputket vie viimeisiään. Tutkiskeltiin ja testailtiin jos singaalitiellä olisi jotain muuta, sillä pedaaleita oli muutama siinä polulla, ja tultiin siihen tulokseen että tämä päättäri tuntuisi hiipuvan. Laitehan käy kuumana kun kamina ja tuuletusaukot (tuulettimilla varustettuna) on sijoitettu aika typerästi kylkeen, eli räkin seinämä on lähes kiinni tuulettimissa.
 
Singaalitie oli: kitara - wah wah - viritin - Boss noise supressor - etuaste (yksiputkinen) - Xotic effectsin clean boosti - DOD:in graafinen EQ - ja tämä kyseinen päättäri jonka jälkeen menee kaappiin.
 
Kokeiltiin jopa pelkästään kitara - etuaste - päättäri. Ja kun alkoi soundi hiipumaan, vaihdettiin nopeasti päättäriin menevä piuha mun nupin efekti luupin Send-jakkiin, ja soundi toimi normaalisti. Eli kaiken järjen mukaan vika on päättärissä.
 
Eli..
 
Onko kokemusta tällaisesta menetelmästä edes, että vahvistaisi kaksi eri singaalitietä stereopäättärin avulla?
 
Ja onko teillä ihmiset ylikuumentunu nuo laitteet siten, että soundi katoaa tuolla tavalla?
 
Muita neuvoja?
 
Tämän päättärin pitäisi siis kestää kahden kitaran vahvistaminen, vieläpä Keski-amerikan helteisissä olosuhteissa. Tai näin me ollaan ainakin homma suunniteltu.
 
Kiitos!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=198106