Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Lisää huijausyrityksiä torilla
Aika:01.02.2011 21:02   (muokattu 01.02.2011 21:03)
Jahas, heti toinen huijaukselta vaikuttava yritys tänään:
 
Sain tekstarin puhelimeeni jossa tarjottiin Orange Rockerverbia, vedoten osto-ilmoitukseeni. Kysyn mistäpäin myyjä on, minkä ikäinen nuppi on, onko mark 1 vai 2 ja paljonko maksaa. Myyjä vastaa, että Turun saaristosta, ykkösversio, 5v vanha ja että voi laittaa nupin joko matkahuollolla tai nouto onnistuu. Hinnasta vastaa hassusti, että "yrittää päästä kamoista eroon, joten saa tarjota vapaasti".
 
Vastaan, että voin tulla noutamaan jos päästään hinnasta sopuun. Tarjoan nupista 900e(kun kerta sai tarjota mitä vaan). Pyydän, että olisko mahdollista saada kuvia.
 
Seuraava vastaus oli hämmentävä: "Kuvaa en pysty valitettavasti vielä pistämään, koska kamat ovat reenikämpillä ja ajattelin hakea ne vasta silloin kun olen varmasti saanut myytyä ja viedä siitä sitten matkahuoltoon. Että onko vielä kiinnostusta?"
 
Tässä vaiheessa oma epäilys heräsi. Ilmoitin myyjälle, että kiinnostusta on, mutta en lähde hakemaan nuppia tai ostamaan sitä matkahuollon kautta ilman ainuttakaan kuvaa. Muuten joka kerta parin minsan sisään vastannut myyjä ei vastannut enää mitään. Tsekkasin numeron finderista ja salattu/prepaidhän se tottakai oli.
 
Oonko vaan vainoharhainen, vai onko teidänkin mielestä tässä jotain hämärää? Jotenkin jäi sellainen fiilis, että kaupittelija oletti mun valitsevan matkahuollon toimitustavaksi ja sitten olisi tottakai vaatinut maksua etukäteen.
 
E: Ja totta hemmetissä minä kävisin siellä reeniksellä ottamassa kuvia, jos se toisi minulle 900e.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=198071