Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ultrasonido
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Löysitkö uuden loistavan artistin?
Aika:28.01.2011 22:36   (muokattu 29.01.2011 01:07)
Sitä löytää netistä tai näkee keikalla välillä jonkun loistavan ja lahjakkaan artistin tai bändin, josta ei ole sanallakaan mainittu esim. tässä foorumissa. Koska on kiva jakaa näitä löytöjä muillekin, mutta olisi hölmön tuntuista aloittaa oma keskustelu jokaisen artistin nimellä niin ajattelin että voitais laittaa tähän ketjuun sellaiset löydöt.
 
Eli jos löysit omasta mielestäsi upeaa pop, rock, alternative musiikkia bändiltä tai artistilta jonka nimellä EI LÖYDY mitään keskustelua täältä, niin laita se tähän. Voitais mun mielestä keskittyä LÄHINNÄ sellaisiin ajankohtaisiin artisteihin jotka on vielä voimissaan tai on jotenkin vaikuttanut vielä ainakin 2000-luvun alussa, ettei mene ihan muistelmiksi tää homma.
 
Mainitse artisti, kuvaa vähän musiikkia, mainitse biisi tai pari joista pidät jos muistat. Jos laita linkin, niin mainitse silti biisin nimi, kun tuppaa noi linkit netistä häviämään.
 
Aloitus:
 
Carla Morrison
 
Meksikolainen nuori laulaja, jolla on uskomaton lauluääni ja jonka eka albumi ilmestyi 2010. Pelkistettyä kokeilevaa ja omaperäistä poppia. Jostain kohtaa musiikista voi tulla mieleen vaikka jonkunaikainen Björk tai Carla Bruni. Käyttää keikalla kitaraa, koskettimia ja looppereita ja soittaa ja laulaa sitten itsensä kanssa. Laulaa espanjaksi. Tältä tytöltä voi tulevaisuudessa odottaa aika paljon ja keikalle olisi kiva päästä.
 
Biisejä:
 
Pan dulce, Compartir, sekä Yo sigo aqui, josta on liveversio tuossa:
 
http://www.youtube.com/watch?v=MUHEmqJPqa8
 
Ja se isoin hitti, Compartir
 
http://www.youtube.com/watch?v=xdfik2FRhck
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=197992