Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Billsner
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hi gain putkivahvaria kotia
Aika:22.01.2011 13:54
pekurides: No perskeles! jos pystyt tuohon malliin "tykittää" niin sitten saapi jo ihan "isojakin" vehkeitä harkita:=)
 
Nojooh. Ei sitä ihan älyttömän isolla kehtaa silti soitella. Sellainen psykologinen juttu tuossa on että vaikka soitto ei kuuluisikaan naapuriin, niin päässä on sellainen tunne että se kuuluu.
 
Screameri ihan jees mutta siitä sellainen "brutaali" tatsi mihin engleissä ollaan totuttu pikkkasen jää heikommalle siksi sitä fireballia tyrkytin, screameri vähän sellainen hardrokk peli ehkä tai mihin nyt ihmiset haluaa minkä luokitella:=)
 
Pitäis kyllä tuota Screameriä silti päästä testaamaan. Kaapilla tosiaan on aika paljon vaikutusta. Suljetun 1x12" lootan läpi saa sitä "oomph" juttua mitä olen hakemassa, mutta enää puuttuisi se itse vahvari.
 
en nyt muista mikä oli budjetti?
 
Se oli noin 600€.
 
ENGLit yleisesti saapi pikkkuvolallakin pelittämään ja aika monen dödis orkan saundit niillä loihdittu ja puhun nyt juurikin siitä fireball, powerball,savage,invader ja SE osastosta, kaipa se blackmorekin siihen taittuu mutta mielestäni screamer ja thunder ovat astetta kesympiä.
 
Fireball saattaisi just mennä budjettiin käytettynä, mutta muut menee budjetin yli. Powerball on kyllä hyvänkuuloinen vehje. Bändin toisella kitaristilla on tuollainen.
 
täällä oli yhden illan tuo e530 testissä vht2150 päätteen kanssa ja tarkoitus oli tuota sansamp-psa1.tä päivittää millä tuon pätkän tein ja kyllä sansamppi oli kuitenkin 6-0 enemmän omaan makuuni.
 
nykyään on sitten e570 sen saman vht2150 päättärin kanssa ja kyllä jytisee:;=)

 
Räkkivehkeisin meikäläinen en uskalla sekaantua. Tulee loputun kierre :)
 
yritä käydä testailemassa eri vehkeitä.
 
Meinaa olla vaan vähän heikkoa tarjonta oulussa. Kullaksella on marsuja, huttukettua ja voxia. Soitin & härpäkeellä peaveytä, bugeraa, line6:sta, laneytä ja mesaa. Bugera oikeastaan on ainoa noista mitä vois harkita.
 
edulisesti jos pitäs saada niin väijymään englejä torilta tai sitten Bugeraa kehiin, näin mä tekisin.
 
Se voi olla että käyn soitin & härpäkkeeltä hakemassa 6260 nupin mitkä kävinkin jo testaamassa aiemmin ja päivitän 1x12" kaappiini vähän enemmän tehoja kestävän elementin. Jos ei siis muuta löydy.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=197765