Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:12ibanez
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kipu otelautakäden kämmenessä
Aika:18.01.2011 18:57   (muokattu 18.01.2011 19:14)
Moro. Mua on vaivannut jo pitkään tämmöinen vaiva kitaransoitossa, joka esiintyy lähes poikkeuksetta aina kun soittelen näitä sointuja(nimeä en muista tälle)
 
E-----------------------------------------
H-------------------------------
G-----------------------------------
D--9----12-------11------------
A--7----10-------9----------------
E--5----8--------7---------- etcetc
 
Oon mahdollisimman paljon yrittäny tota soitella ja aina se kipu vaan puuduttaa käden niin pahasti et pakko lopettaa.. Ei tunnu reeni auttavan.
 
Kipu tuntuu tuossa peukalon ala-osassa, heti ranteen jälkeen siinä isossa lihaksessa. Sen jälkeen kun kipu on taas ilmennyt niin painelukin sattuu. Jos pitää muutaman sekunnin tauon niin pystyy soittoa jatkamaan vähän aikaa ja taas se alkaa.. En keksi mikä neuvoksi. Ehkä kaula on huonon muotoinen, ranne vääntyy liikaa, painan liikaa? Oon yrittäny keventää tatsia mutta ei tunnu loppujen lopuksi olevan suurta apua siitäkään.. :/
 
E: Tietoa vielä sen verran että mulla ei ennen ole ollut mitään rannetulehduksia tms. Kielisetit ovat 013-056 joilla olen soitellut jo varmaan yli puoli vuotta... otan nuo soinnut etusormella, keskisormella ja pikkurillillä, peukalo varmaankin puristaa ehkä turhan paljon sieltä keskeltä otelaudan takaosaa, ei riitä sormen pituus menemään sinne ylös asti.. jaaa olen soittanut nyt n. 4 vuotta kitaraa, välillä aktiivisesti välillä vähän silloin tällöin.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=197660