Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez vs. Jackson
Aika:17.01.2011 09:49   (muokattu 17.01.2011 09:50)
call_of_c: Mulla on molemmat, sekä SSS-strato sekä yllämainituilla virityksillä varustettu RG550. Pakko sanoa että yllättävänkin monipuolinen soundimaailma tuosta RG:stä irtoaa, kunnon hewistä lähes stratomaisiin kliineihin. Pätevä yleistyökalu lähestulkoon joka tilanteeseen, jos ei koe floikkaa ongelmana.
 
Ibanezin Noodles-sigu taitaa mennä yli budjetin ja taitaa olla "vain" 22 nauhaa, mutta siinä on ainakin yksi optio kiinteätallaisesta HSH-Ibanezista. Custom Soundsissa tuommoista kokeilin eikä ollut lainkaan huono.

 
Juu ja onhan noita muitakin kiinteätallaisia ibanezeja saatavilla. Floikkakaan ei ole ongelma, kunhan se on gotohin valmisteinen, eikä mikään tinasta valmistettu. Tai sitten blokattu kokonaan liikkumattomaksi. RG-malleja saa pleksillä varustettuna, joten kukapa estää pistämästä vaikka sitä SSS-mikitystä jos haluaa, vaikkapa sheptonen mikeillä. Siihen sitten piirtelee runkoon vaikka kukkasia tai saimaannorpan ja kappas! Sitähän onkin tehnyt mieleisensä superstraton, joka on taatusti yhtä monikäyttöinen kuin fenkun strato.
 
Sen jälkeen onkin kyse enää siitä, onko itse niin rajoittunut, ettei voi moisella vehkeellä soittaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=197592