Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:burdon
Alue:Muut soittimet
Aihe:Ongelmana Zoom H2sen klippaus bänditreeneissä
Aika:10.01.2011 19:06   (muokattu 10.01.2011 19:07)
Tuli kyl megatyhmä olo mut kiitos vastauksesta! Ei vaa ollu manuaalia tallessa enkä tajunnu kokeilla suuntanäppäimii mut osaampahan jatkossa, plussa sulle.
 
Ainut pikkuongelma enää on että rasittavaa manuaalisesti käydä säätämässä tasoja tarpeen mukaan ku zoomi on treeniksen keskellä ja itte rumpukitin takana mut jos kokeilis jättää sen verran headroomia ettei klippais, sehän se tärkeintä on. Siitä kyl tykkään analogivehkeissä ettei nniitten kaa oo niin tarkkaa. Edelleen jos joku tietäs mistä jostai sais walkman-tyylisen pienehkön nauhottavan c-kasettipelin niin kiinnostusta ois :) Himassaki ku teen about kaikki hommat analogisil neliraitureil ni luontaiselt tuntus muualki.
 
Laitan viel bonuskysymyksenä tähän ku en jaksa käydä uutta threadia softa-alueelle tehdä että tietääkös joku mistä johtuu että kun avaan Zoomin nauhottamat 24bit filut Audacityssä niin se väittää että ne on 32bit float ja suostuu tallentamaan vain 16bittisenä? Vaikka muuten oonki melko hyvin Linuxiin siirtyny ni kyl vaa on Goldwavee ikävä :/
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=14&t=197236