Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TTV
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Suositelkaa hevikeppiä ESP:ltä
Aika:10.01.2011 08:24   (muokattu 10.01.2011 09:09)
redeemcrew: Olen nyt päättänyt luopua Jackson WRMG kepistäni vihdoin. Ihan siksikin että haluan jatkossa soittaa vain kiinteätallaisilla kitaroilla kun floikalle ei mitään tarvetta.
 
Suositelkaa ESP:ltä jotain hyviä keppejä. Saa ehdottaa sekä ltd sarjaa että ihan "aitoa" ESPiä.
Kepissä sais mielellään olla suht leveä kaula kuten tuossa Jaskassanikin on.
 
Ja yksi varteenotettava juttu olisi että haen keppiä jossa tosiaan olisi vain tallamikki ja pelkkä volumepotikka. Pidän eniten "piikikkäistä" malleista mutta muitakin saa ehdottaa. Ainut mitä en halua on V-mallinen.
 
Kiitos etukäteen vastauksista.

 
Miksi just LTD/ESP? Miten meidän pitää sulle sitä suositella, varsinkin kun sulla on toiveena jo kohtalaisen rajaavia ominaisuuksia. Eikö ne katalookin kuvat ja tekniset tiedot kerro sulle enemmän kuin täältä saatavat muiden mielipiteet? Jos siinä sun nykykitarassa ei muuta vikaa ole kuin se tallan tyyppi, niin se kannattaa blokata "kiinteäksi". Jos taas se otelaudan leveys on tärkeää, kannattaa katsoa myös vaikka Ibanezin mallistoa, Xiphosia saa kiinteällä tallalla ja piikkejä löytyy Warriorin tapaan.
 
Jos sun budjetti oikeasti menee aitojen ESP-mallien tasolle, niin siihen hintaan kannattaa jo harkita Amfisoundin Custom-shoppia; sieltä saat kunnon kitaran just omien mieltymystesi mukaan, eikä hintakaan eroa paljoa uudesta ESP:stä. Toisaalta, saahan Jacksonilta sitä Warrioria siinä halvimmassa sarjassa kiinteällä tallalla ja koska se on jo uutena halpa, voi kaulamikin kolon vaikka täytätyttää puusepällä?
 
ESP:ltä kantsii tsekata myös Max Cavaleran sigut (2011 EX-bodylla):
http://www.espguitars.com/guitars_max.html
 
myös M-I NTB on hyvä, vaikkei piikikäs olekkaan:
http://www.espguitars.com/guitars_m2.html
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=197354