Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:molder
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Studiotyöskentelyn "kickstart"
Aika:07.01.2011 16:53   (muokattu 07.01.2011 17:00)
Narc0: Terve vaan,
 
Mitään muutahan tälle ei ole tehty kuin panorointu ja säädetty balanssit. Kuitenkaan soundi ei mielestäni ole sitä mitä tarkoitus. Mitä palikoita tulisi kokeilla ja millä tavalla, rautalangasta vääntäen?

 
Jos puhutaan nyt vain siis äänenlaadusta ja soundeista puuttumatta rakenteisiin tai "sävelmään" tai miten hyvin tai huonosti on soitettu.
 
Jos on tarkoitus, että biisi on instrumentaali niin sitten kitaroita isommalle tai erottelevammaksi equttamalla ( tai rumpuja pienemmälle jos niin päin haluaa ajatella) keskiääntä lisää. Nyt saundi oli "hili-hili-hili-lili". Jos rummut oli koneelta niinkuin joku tuossa aikasemmin sanoi, niin mun korvaan oli hyvänkuuloiset noin.
Jos tuohon tulee laulua päälle niin sitten saattaa olla balanssit kunnossa.
Basso ei kuulunut lainkaan suoraan sanottuna. Joko sulla on kuuntelussa bassokorostusta liikaa tai sitten jotain muuta. Noin se ei kuulu. Bassokitaraa isommalle, tietenkään ei mitään jumalatonta muminaa ole tarkoitus vaan u know.( tai muita paljon pienemmälle, miten päin haluat ajatella)
Itse ajattelen niinpäin, että muita pienemmälle. Kokonaisvolaa voi aina nostaa.
Balanssit eka kuntoon niin sitten voi jatkaa syvempää analysointia.
Tuohon hyvä laulusävelmä ja hyvä laulaja niin mikä ettei. Voi tulla hyväkin biisi. Nuo nyt tekeillä olevat saundit sitä biisiä ei pilaa ainakaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=197242