Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:juzzaz
Alue:Roots
Aihe:Eric Clapton Crossroads 2010 - Guitar Festival
Aika:06.01.2011 21:23
Nyt tullu kuunneltua pariin kertaa ja katottuakin.
 
Parit huomiot. Miks aina Soulshine Haynesiltä. Noilla nuorilla hemmoilla kyllä taitoa riittää, yhelläkään ei kyllä mielestäni karismaa kovinkaan oo esim. Bonomassa, Trucks, Bramhall ja Mayer. Yhen äijän ei tarvinnu kuin istua paikallaan ja lavaolemus oli jotain ihan muuta eli B.B.King. Vaikkapa SRV oli myös lavaolemuksessaan ihan eri maata. no livenä noista en oo nähnyt kuin Bonomassan ja Derekin, mutta livenä oli ihan sama juttu ainaskin näillä.
Ei liity oikeastaan tähän, mut raahattiin katsomaan Bruce Brinsteeniä, en nyt erityisemmin diggaa hänen musiikistaan. Keikan jälkeen ymmärsin miksi äijä on stara. Mä en ees oikein kuunellut sitä musaa, kattelin vaan sitä karisman kehää mikä äijää ympäröi.
 
Gary Clark Jr oli hyvä, olisin kuunellut enemmänkin. Bramhall oli kyllä ihan jees kanssa. Bonomassakin oli mielenkiintoisempi kuin silloin kun vain itse kitaraa soitteleepi. Clapton on aina ihan ok, vähän vanhan sedän ulkomuoto ton kampauksensa kanssa. Derekissä parasta, että emäntänsä nykyään laulaa enempi kuin Mattison.
 
Ja Don´t keep me wonderin oli pettymys:). se vaan vaatii ite Gregg herran hammondin ja laulun ja sen karisman. Mulle Gregin ääni ja koko äijä on se juttu, missä kunnossa vaan. Ja hyvin se vieläkin vetää pääsääntöisesti.
 
Toivottavasti Derek ja Susan tulee Euroopaan ja vaikka Suomeenkin kun ruvetaan promoomaan tulevaa levyä.
 
Mut oikeesti mukava pläjäys kitaramusiikkia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=196389