Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ownar
Alue:Koskettimet
Aihe:Kurzweil PC361
Aika:06.01.2011 13:46   (muokattu 06.01.2011 14:09)
veikko nieminen: Onko kenelläkään tätä soitinta? Millain toimii keikkakäytössä ja minkälaiset kokemukset tästä teillä on? Onko hyvä ostos?
 
Nyt ei tarvita kommettia siitä, että olisiko joku saman hintaluokan vehje parempi, vaan ainoastaan käyttökokemuksia.

 
Hintaansa nähden vehje on erinomainen.
 
Mutta riippuu toki paljon mitä pitää saada tehtyä?
 
@JPQ, itsellä ei ainakaan ollu mitään ongelmia efektien editoimisessa (manuaalia en ole edes avannu - tosin ei se varmaan ton editorin kanssa paljoa auta). Se oli muistaakseni yksi kooltaan aika iso nappi. Tiedä sitten kun en paljoa ole tuota editoria käyttänyt.
 
Setupissa voit käyttää vain auxeja (insertit kopioituu autommattisesti), paina pari kertaa siitä programmista mitä haluat editoida ja sitten paina progFX tms. Tuo uus versio tosta editorista varmaan julkaistaan ihan juuri muuten.
 
Tossa videossa se taitaa tulla esille: http://www.youtube.com/watch?v=ZUhGhpOU3ME
 
Ja tuolla on manuska: http://www.soundtower.com/pc3/index.htm (aika turhaan luet sitä PC3x manuaalia jos editorista jotain haluat löytää)-
 
Efektit on noissa kurzweilleissa toteutettu vähän erilailla kun esim rolandissa ja korgissa. Eli kaikki efekti ketjut tallennetaan omaan presettiinsä, toisin sanottuna, on monia presettejä jota voit valita, mutta jos painat edittiä sen presetin kohdalla niin voit tehdä siitä oman efekti ketjun ja päästä käsiksi kaikkiin parametreihin jne.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=196325