Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juicy
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaravahvistin keikoille + reenikselle ( Max Budjetti 600¤)
Aika:05.01.2011 19:29   (muokattu 05.01.2011 19:30)
Onneksi ei ole oma lehmä ojassa, muuten ehdottaisin Peavey Classic 30 comboa ja erillisiä pedaaleja. ;-)
 
Ihte en kyllä kahtoiskaan Line6:n hämisten suuntaan, en tunne ketään joka niistä olis pitänyt bändisoitossa. Yksin soitellessa menettelee, mutta siltikin on huomattavasti parempiakin mallintavia/trankkuja sisäänrakennetuilla efekteillä. Mm. Voxin VT-sarjalaiset, Rolandin Cubet, ja Peaveyn Vypyrit. Noista Vox ehkä rokkihenkisin laite, noi muut ehkä enemmän metallitouhuihin kallellaan. Cubessa tosin toimivat kliinit.
 
Mutta jos et sisäänrakennettuja efektejä kaipaa niin 60-wattinen Tech Trademark vois toimia. Ei ole tosin mitään tietoa kuin äänekkäitä noi on, ainakaan Rolandin 30-wattisella Cubella ei kyllä kovin kovakätisen rumpalin kanssa juhlita. Sen sijaan toi mun putkikombon kanssa pärjää varmasti, fiksulla sijoittelulla kliinisoundeillakin.
 
Vvaltsulle tiedoksi, että kylläpä niillä trankuillakin on keikkoja soiteltu, tarvitaan vaan vähän enemmän tehoa ja herkemmät kaiuttimet. Sitäpaitsi useimmissa paikoissa vahvarit mikitetään, joten pienemmälläkin combolla pärjää. Kohta kettusetä tulee ja antaa risuja. =)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=197222