Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Mackie Onyx 24.4 / 32.4
Aika:04.01.2011 03:39   (muokattu 04.01.2011 03:59)
Jos pitää jotain hyvää sanoa noista Mackien Onyx-miksereistä (ja lausun tän saman myös VLZ-sarjasta) niin vastaan tulleissa yksilöissä on ollu huomattavasti vähemmän vikaa kuin mitä hintalappu antaa olettaa. Eli kyllä ne niinku toimii (tavallaan).
 
Mitään muuta hyvää niistä ei voi sitten sanoakaan. Allekirjoitan ton eq-asian mitä joku aikaisemmin kirjoitti ja kyllä noi muutenkin asettuu vähän sinne "ei pysty vetää"-osastoon.
 
Kuitenkin, jos on joku sellainen sovellus missä vaan tarvii saada tuupattua se 24 tai 32 kanavaa ulos ilman mitään kummoisempia laatuvaatimuksia niin kyllä tollasella Onyxilla saa sen asian hoidettua. Jos on esimerkiksi joku matalan budjetin teatteriproduktio missä on 12 kanavaa bändiä ja 8 kanavaa langatonta ja jotain huttua siihen päälle ja rahaa on just se nolla niin tollaseen tapaukseen tota Onyxia vois jopa suositella.
 
Kun funtsii näitä asioita ja lukee tota mun em. höpinää niin kannattaa pohtia vähän sitäkin että minkä tasoiseen järjestelmään se vehje tullaan kytkemään ja kuka sitä käyttää ja miten. Ja yrittää siitä sitten vetää jotain johtopäätöksiä että onko sillä mikserin "soundilla" siinä Isossa Kokonaisuudessa(tm) väliä vai ei. Vaikee sanoa kun et kertonu yhtään tarkemmin mitä oot tekemässä.
 
Jos kyttäilee jotain suunnilleen tän koko-/hintaluokan mikseriä niin heitän tässä pari vaihtoehtoista lähestymistapaa:
- käytettyä Venicea on paljon liikenteessä sopuhintaan
- uusi A&H GL tai Soundcraft GB
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=196847