Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Koskettimet
Aihe:Roland Juno G
Aika:30.12.2010 20:07   (muokattu 30.12.2010 20:10)
ownar: Rolandista voi saada ihan OK sample ääniä, tosin 32mb (ei 64, se on 64 mb kun kompressio poistetaan - muisti kampa on 32mb kampa) ei riitä mihinkään.
 
Noita kurzin syna ääniä rolandista ei voi saada, ja itseasiassa kurzsin syna osio vetää vertoja jopa softille, riippuen paljolti mitä tekee.
 
Kurzweilissa on rammia muuten 64mb joka on kompressoituna joku 128mb. Ei sillä että tuolla paljon väliä olisi.
 
Jos tarvitsee juuri noita rolandin sampleja, niin G on hyvä vaihtoehto, mutta hinta ja laatu ei kyllä mitenkään kohtaa. Sitten nuo SRX kortit... 300e 32mb 90-luvulla tehdystä ram palikasta? OIKEASTIKKO? No joo itse omistan tuon SRX-06, mutta silloin oli eri ajat ja sain sen 130e.
 
Vertailun vuoksi, tuolla rahalla saa pianoteqin kohtuu hyvän version, joka on suhteellisen uusi.

 
pianoteq ei vaan vastaa mutta totta sikäli että uudempaa tekniikkaa paljonkin ja tuota 300euroa tosiaan hämmästelen nyt kun tarkemmin miettii kun komplete 7 on 90gigatavua jotain ja synteettiset päälle ja se on jotain 490euroa varma en ole mutta jotenkin tuntuu se ja vähän muuta ja siinä kyllä varmasti aikalailla loppuelämäksi soundeja mulle. joten taidanpa jättää juno-geen laajentamatta toisaalta sitä olen muutenkin miettinyt kun tulot ei ole suuren suuret. ja oikeasti tuo on totta mitä sanot tuosta nyt rupes puisttamaan tuo 300euron hinta. ja kurzweilistä tottahan tuo että vetää softille vertoja osin. sanoisin orkesteri soundeistakin pidän kovasti ne minusta yllättävän hyvät huomioden nuo megat ei ole mitään softasamplekirjastoihin nähden ja kurzweilin ram määrä onko se ihan se pc3 mallin ram? tai tarkoitat varmaan sampleromin kokoa,miettien nyt pc361 ja pc3 mallien eroja...mutta jatketaan gassitusta täällä päässä. ja kurzweilin synapuolta olisi kiva kuullakkin joskus laajemmalti kuin valmistaja kertoo ja esittelee jne. ja muisuttaako se va puoli jtoain muuta analogi tai virutaaliaanlogi laitetta yleissävyltään. kuten nuo tuppaa usein tekemään. ja onhan kurzweilissa se urkumallinnuskin nyt alkaa tuntua roland kalliilta viimein täälläkin...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=196940