Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:_Peace_
Alue:Laulaminen
Aihe:Bändiä perkele, laulan ite oon helvetin hyvä
Aika:30.12.2010 00:17
Jooh tota tuolla wanted osastolla onkin jo ilmotus missä hakisin porukkaa bändiin tai bändiä josta uupuu laulaja, saattaapi olla että tämä kyseinen threadi on täysin väärässä paikassa mutta kun ei oikeen näytä ilmaantuvan minkäänlaista järkevänlaista tai oikeastaan pyynnön mukaista porukkaa tai kuvaukseen sopivaa porukkaa kuvaan ollenkaan niin ajattelin tänne laittaa threadin
 
elikkä siis
 
blues / psykedelia / pop / rock / proge / hard rock tyylistä taiderockia olis tarkotus lähteä tekemään eli jonkinnäköstä bändiprojektia saada alulle noilla musatyyleillä aika pitkälle siis, en tarkoita oikeastaan kategorisoida musiikkia mutta sanotaan vaikkapa niin että jotain tuon suuntaista sitä kuitenkin hakis eli mielellään porukkaa jotka diggailisivat bluesia koska silloin ainakin olisi yhteinen tyylisuunta ainakin musiikillisesti mistä lähteä duunia tekemään
 
bändejä mitä tulee kuunneltua jotka luonnollisesti ovat antaneet enemmän tai vähemmän vaikutteita eli ns. osviittaa omaan musiikilliseen tyyliin lähinnä siis lauluun
 
mm. the doors, the beatles, arthur brown, 13th floor elevators, tomorrow, pink floyd sekä barrettin sooloura, rolling stones, led zeppelin, king crimson, j.j cale, eric clapton, juice leskinen, eppu normaali, ismo alanko, yes, uriah heep, ac/dc, quicksilver messenger service, jimi hendrix, black sabbath, deep purple, giant crab, b.b king, tuomari nurmio, janis joplin, velvet underground, aerosmith, ym.
 
elikkä jotain tuolta väliltä mieluusti tietenkin kompromisseihin puolin ja toisin varmasti mukauduttava tietyssä määrin mutta lähinnä jonkinnäköinen 60-luvun happorokki urkupsykedelia häröily bluessi melankolia kolahtaa.
 
esim. doorsin unhappy girl, l.a woman, the changeling, arthur brownin fire jne..
 
että jotain tuohon suuntaan. jos sattuu rentoa porukkaa jotka diggailevat samoista tai samanlaisista artisteista ja olisi intoa lähteä bändiä perustamaan niin pistäkää ihmeessä viestiä tässä nyt on jo aika helvetinmoinen hinku päästä musaa tekemään ja laulamaan rockia! että perkele.
 
ja niin tosiaan jos tämä on väärällä palstalla niin poistakaa, ilmoitus kuitenkin tuolla wanted-osastolla mutta ei vain allekirjoitettujen tyylisuuntien tyylistä diggailevaa porukkaa löytyvän, ainakaan helpolla.
 
että viestiä vaan prkl.
 
piru irti. raaah.
 
ööt.
 
P.S tää ei ollu läppä.
 
P.P.S ei mielellään triviaaleja tahi halpamaisia kommentteja, en jaksa vaivautua vastaamaan turhuuksiin threadi vittuun vaan suoraan jos on väärässä paikassa.
 
Kiitos.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=196992