Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hellureiii
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Eri kitaravalmistajien erot viimeistelyssä ja kaulaprofiileissa
Aika:29.12.2010 20:05
oiva tumpeloinen: En laittaisi Tremol-No:a, jos tarkoitus on kovastikin vireitä pudottaa. Ei ole paras juttu siihen. Jos ätysin kiinteän tallan haluaa, niin esim. puupalikat molemmin puolin tallan blokkia saa aikaiseksi kiinteän tallan. Ei tarvitse siis kuin kaksi puupalikkaa. Kuka tahansa osaa tehdä sen.
 
Jos taas tahtoo, että tallaa voi kammeta alaspäin, niin siihenkin löytyy sopivia osia. Joku muu varmasti muistaa, mistä niitä taivutettuja metallilätkiä ruuveineen saa, kun en itse muista.

 
Ahaa, "lyödäänkö" ne palikat sitten sinne jotenkin silleen, että ne pysyy tiukassa vai jämähtääkö ne sinne ihan asiallisestikin ja pysyvät?
 
Tuohon vireen pudotukseen vielä, että tarkoitus olisi ostaa Morpheus vai mikä nyt olikaan jolla saisi ihan realistisesti viereet pudotettua? Kuulemma ihan hyvä vekotin se? En ole vireisiin pahemmin puuttunut vielä, mut eikös se vaadi sitten kaulan säätöjäkin jos ihan kitaran virittää alas? Tarkoitan jos haluaa, että kielet ei rämise ja tuntuma on kielien osalta hyvä?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=196926