Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Presonus Studio one
Aika:27.12.2010 16:09   (muokattu 27.12.2010 16:09)
sami_sumea: No joo, mut toisaalta Cubaseen saa ainakin PC-puolella niin paljon hyviä (ilmaisia!) syntikoita ja muuta krääsää että eipä hirveästi harmita. Ja rahalla toki saa lisää molempiin alustoihin.
 
Eipä sillä, Logicin omat on kyllä todella hyviä, selvästi parempi value for moneyhan tuo Logic on jos kattoo mukana tulevien plugareiden määrää.
 
Palatakseni Studio Oneen, testasin kans tuota joskus alkumetreillä, UI on ihan kiva, mutta ainakin mulla tuo kaatuili (Macissa) vähän turhan paljon. Lieneekö stabiloitunut sittemmin?
 
...

 
synasoundeihin joo löytyy pceelle pari kivaa ilmaista jota ei saa mäkille mutta pääosa ilmaisista josta pidän löytyy myös mäkille ja sain viimein toimimaan ilmeisen hyvin myös zebracmän (ei ilmainen mutta...) mutta lisäraha syniä yms ei lasketa koska olen budjetti muusikko. oikeasti jopa komplete 7 hinta hieman hirvittää vaikka tajuankin kun demoja ja nykyisiäni kuuntelen sen jälkeen lienee tosi lyhyt lista mitä enään tarvitsen. ehkäpä noin 3 (max 5) muuta juttua softana ja rautana kaipais paria analogia...vaikka ihan kivasti niitä softallakin korvaa ei täysin mutta pitkälti...ps. genre makuni on laaja joten siitäkään ei tuo Cubase ilmiö johdu.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=196753