Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jhakwe
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Miksaajia?
Aika:25.12.2010 15:29
lion: Jännä kuulla. Meillä taas on niin päin että lähes 100% kaikesta mitä miksataan myös äänitetään ja jopa tuotetaan meillä. Masterointeja taas sitten ei tehdä lähes ollenkaan, koska se on ihan oma juttunsa.. Itseasiassa ei ole tainnut ainuttakaan projektia ikinä lähteä muualle miksattavaksi (jos lock-outteja ei lasketa).
 
-

 
Jeps. Johtunee hyvin pitkälti siitä, että ihan vime vuosina on muuttunut niin helpoksi äänittää jossain pikkustudiossa kannut (Tai tilanteen vaatiessa käyttää pelkkää MIDI-raitaa. Väärinhän se on ja niinpoispäin, vaan melko yleistä se alkaa olla eikä meikäläinen duunille sylje tuollaisen takia :), himassa kielisoittimista DI-raidat ja kiippareista MIDIt ja voksut vaatekomerossa. Sitten paketti eteenpäin ääniveijarille, joka reamppaa skebat ja muuntaa MIDI-datan jännittäviksi ääniksi. Vaikka perinteisissä sessioissa on aina se oma viehätyksensä, niin tavallaan diggailen aika paljon tehdä tuollaisiakin projekteja.
 
Tämä kait se on osasyynä siihen, miksi monet isommat pajat lyövät vuoron perään lappua luukulle. Sinänsä hienoa kehitystä, mutta toisaalta ihan pirun sääli.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=196619