Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Antti K.
Alue:Bassot
Aihe:Bassoon tremolotalla
Aika:23.12.2010 15:21   (muokattu 23.12.2010 18:18)
Danny_fox: olis tarkotus jostain hommata kahlerin tremolotalla bassoon. mut ennen sitä ois hyvä selvittää muutama juttu. Ensinäkin paljonko sitä tarvii jyrsiä ja voiko tämmösen jyrsimis homman suorittaa jos basso oon tyyliä neckthru vai vaikuttaako se jotenkin johonkin(kaulan suhteen?). Toinen ongelmakohta on, että basso on ibanezin sr900 ja siinä on täten kaareva body. onko tämä ongelma. tarkoitus olisi tämä operaatio kuitenkin ammattilaisella teettää jos se vain on mahdollista.
 
Multa kaameen myllyn ostanut kaveri laittoi sen tallan näköjään myyntiin samantien. http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=479689
 
Tallan alla oli julma kolo, kotikoneella mulla on kuvakin kolosta, katsotaan jos muistaisin illalla linkittää. Ehkä sen vois asentaa pienemmälläkin jyrsimisellä. Tämän toimenpiteen jälkeen saa olla aikamoinen carpenter, jos saa kolon peitettyä siten, että siinä tavallinen talla pysyy.
 
Neckthru tuskin vaikuttaa mitään. Kaarevuus taas voi olla ongelma. Ammattipuuseppä osaa kyllä nuo ongelmat hoitaa.
 
Uudemmat Kahlerit (tai jotkut niistä) vissiin voi asentaa "flat"-asennuksella. Kertokoot muut, jotka tietää asioista enemmän. http://www.wammiworld.com/Templates.php
 
E: http://maihinnousu.net/dyn/gallery/f/1965.jpg
 
Hihnatapin ruuvi pilkottaa kolosta. Kahdet kiinnitysruuvin reiät, itse siirsin sen noihin takempiin (intonaation vuoksi).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=196798