Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Epämuusikko
Alue:Tuottaminen ja sovittaminen
Aihe:Siisteimmät yksittäiset soundit
Aika:20.12.2010 19:37   (muokattu 22.12.2010 16:31)
Maailma on täynnä kauniita ääniä, tässä muutama mitä tulee mieleen.
 
-Return to Foreverin "Medieval Overture"-kappaleen intro/outron synasoundit
 
-Genesiksen "Watcher of the Skies"in mellotron-intro, sekä S. Hackettin Genesis Revisited-levyllä saman homman re-enactment jousilla. OK, on henk.koht.tunneside tuohon biisiin, mutta juum.
 
-Yesin "Rhythm of love"n virvelisoundi. Napakka mutta kasari.
 
-Tom Jonesin Live at Cardiff Castlella olevan "If I only knew":n bassosoundi.
 
-Erinäiset lyömäsoittimien ja miksaajan yhteiskikat, joita helpoiten bongaa luurit päässä. Esim. Tears for Fearsin Seeds of Love-levyn (HUOM! Joka on kokonaisuudessaan yksi iso soundiorgasmi, suosittelen kaikille!) "Standing in the corner of the third world"-kappaleessa olevien handclapsien tilan määrä, Crowded Housen "There goes god"-biisissä oleva pikapanoroitu cabasa-roll (Sama koskien melkein kaikkia levyjä kys. bändiltä!). Muutenkin tuollainen pikkusievä kikkailu on mielestäni aivan mainiota, eikä lainkaan näsäviisasta, jos suorite on nonchalant ja cool, eikä liian obvious tai pretentious.
 
-ok, ei yksittäinen soundi, mutta ältsin hyvä yksittäinen ääni, joka muodostuu Clapasen "Change the World"in kertsin lopussa lyötäessä tomaria toisen käden soittaessa buzz rollin virveliin (tai jotain). kohdassa "chaaaan-geeee..... *PÖrrrrrr*... the world". Aivan hyvältä kuulostaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=47&t=196068