Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JaS
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulumikkiä Shure vai Audix?
Aika:17.12.2010 17:15
rintapek: No mut sithän asiat on tosi hyvin. Jos toi on paska ja sillä silti pärjää vallan mainiosti ja kestää käytössä isältä pojalle. Minust on vaan hyvä juttu, jos markkinat on väärällään parempia ja halvempia. Voin jopa harkita semmoisen hankkimista. Mut ei mun stressiklubin viiskasit silti myyntiin lähde.
 
Sanoin, että joissain tapauksissa. Paska on ehkä vähän vahva ilmaisu, mutta en mä sitä erityisen hyvänä pidä. Se on kestävä, ihan ok ja äänimies tietää mistä puhutaan. Muuten en pidä siihen laulamisesta yhtään. Tykkään itse pitää pientä välimatkaa mikkiin laulaessa, saa sellaista kivaa ilmaa saundiin. Viiskasilla on vaan vaikea saada tarpeeks gainia ennen kiertoa, että se onnistuis. Samaan ongelmaan oon törmännyt muiden laulua miksatessa, saa olla koko ajan sanomassa, että se on viiskasi, syö sitä.
 
Pauli Lappalainen: No... en tuota meinannut, mistä moinen tuli mieleen?
 
Käytit aiemmassa kommentissa passiivia, niin ajattelin, että viittasit ylipäätän laulajiin, ja mun mielestä se oli aika kova yleistys. Uskon kyllä, että jos on kerran tykännyt, niin tykkää toistekin.
 
Nykyään 58 on halvemman hintaluokan mikki, mutta esim. joskus 80-luvun loppupuolella tuon hinta oli jossain hiukka alle 2000mk mikä oli melkoinen investointi.
 
Enpäs tiennytkään. Onkos noi nykyset sitten jotain kiinamikkejä? Voiskos olla, että mun karsastus kyseistä mikkiä kohtaan johtuu siitä, että se ei ole enää sitä, mitä se joskus oli? 80-luvulla mä olen vielä syönyt tuttia ja opetellut puhumaan, joten ei ole kokemusta sen ajan viiskaseista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=195568