Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pauli Lappalainen
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulumikkiä Shure vai Audix?
Aika:17.12.2010 09:46
JaS: Meinaatko, että kaikki muita mikkejä suosittelevat on jotain alottelijoita, ja ei tiedä mistä puhuu? Kyllä se viiskasi on vaan aika paska mikki. Mä veikkaan, että sen suosio perustuu siihen, että ennen se on ollut se budjettimikki, ihan ok ja aika halpa. Nyt T-kaupat suoltaa huomattavasti halvempia mikkejä, ja olen todennut ihan keikkakäytössä, että jotkut sieltä osastolta on joissain tapauksissa jopa parempia.
 
No... en tuota meinannut, mistä moinen tuli mieleen?
 
Olen vaan seurannut tuota juttua n.30 vuotta ja nähnyt tuon paluun "juurille" useaankin kertaan.
En tarkoittanut, että nuo mainitut ja mainitsemattomat mikit olisivat huonoja ja tietyissä tapauksissa olen itsekkin käyttänyt milloin mitäkin kalikkaa.
Se ominaisuus joka ensitesteissä tekee mikistä erilaisen ja "hyvän" tuntuisen alkaa 50-100 keikan jälkeen riipiä ja sitten palataan siihen tuttuun ja turvalliseen.
Näin karrikoiden.
Liikutaessa maailmalla ja milloin minkin kaluston kanssa on kiva kun edestä löytyy se sama varma kapistus, eikä joka keikkapaikalla äänimiehen omien mieltymysten mukainen "kiva" mikki.
Nykyään 58 on halvemman hintaluokan mikki, mutta esim. joskus 80-luvun loppupuolella tuon hinta oli jossain hiukka alle 2000mk mikä oli melkoinen investointi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=195568