Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:vesa2
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Wanha Selmer shusisee
Aika:15.12.2010 22:31
gemisti: Määrää määrää, mutta kyllähän siinä biasin säädössä aika paljon on tekemistä putkilla joita varten se säädetään? Me ei nyt varmaan vaan ymmärretä toisiamme, yritän vain sitä sanoa, ettei pelkällä biasjännitteen mittauksella selviä anodivirran määrä millään.
 
Hyvähän tuollainen systeemi on, mihin voi putket lätkäistä sen kummemmin säätelemättä, ja tietty kun kerran mittaa/tarkistaa ja sen jälkeen ostelee luokiteltuja putkia, voi lakata huolehtimasta. Mutta itse mieluummin säätäisin kohdilleen.
 
En nyt tiedä miten Ortoperspekta tähän liittyy, varmasti hieno systeemi. Tosin monikohan nykyajan äänite on MS-parilla äänitetty?

 
Op liittyy siten että mainitsit sanan hifistely. Mielestäni hifi ei liity kitaravahvistimiin mitenkään.. vai pitääkö sanoa että kitarakamat eivät ole hifiä. Eikö säätö tehdä saundin takia kitarakamoissa eikä putken oikean toimintapisteen takia. Pyritäänhän kitarakamoissa nimenomaan äänen vääristymiseen eikä puhtaaseen ääneen. Oli miten oli minun vastaus tämän alkuperäisen asian kysyjälle on että ei tarvitse säätää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=158731