Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:manjaana
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Adressi Kari Tapion muistolle
Aika:14.12.2010 16:50
Mikko T.: Muusikkoystävät!
 
Toivon, että käytätte hetken tämän sähköpostin lukemiseen:
 
Kari Tapion poismeno on asia, joka on koskettanut monia suomalaisia hyvin syvästi. Myös minua. Ja teitä.
 
Kesällä 2010 netin keskustelupalstoilla kehotettiin laittamaan musiikkipalvelu Spotifyssa Kari Tapion laulu "Juna kulkee" soimaan yön ajaksi. Tämän ns. Operaatio Spotify -tempauksen ansiosta kappale nousi palvelussa Suomen kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja Spotifyn koko maailman listalla kolmanneksitoista soitetuimmaksi kappaleeksi.
 
Ideani on, että nyt laitetaan yhdessä paremmaksi.
 
Kunnioituksesta Päällikön muistoa kohtaan olen tänään käynnistänyt kampanjan, jossa saisimme mahdollisimman moni suomalainen kuuntelemaan Spotifysta tiettyä Karin kappaletta. Keskustelin tästä asiasta aiemmin tänään Karin kenties läheisimmän ystävän Ilkka Vainion kanssa, kuka oli juuri hautaustoimistossa Karin sukulaisten kanssa järjestämässä Karin hautajaisia. Päädyimme siihen, että kappale olisi "Myrskyn jälkeen", jossa on Karin oma sanoitus ja joka lauletaan myös kirkossa Karin hautajaisissa.
 
Tällä kampanjalla on siis myös Karin lähipiirin tuki ja heidän mielestään tämä ajatus on loistava.
 
Ajankohta olisi tiistai 21.12.2010 klo 22-23, jolloin tulee kuluneeksi lähes tunnilleen kaksi viikkoa Päällikön poisnukkumisesta.
 
Eli pyytäisin teiltä nyt tukeanne tämän kampanjan levittämiseen. Käyttäkää sähköpostejanne ja kontaktoikaa kaikkia, keitä voitte.
 
Olen itse ollut aiheesta yhteydessä henkilökohtaisesti mm. Iltalehteen, Ilta-Sanomiin, Helsingin Sanomiin, Turun Sanomiin, Radio Novaan, Seiska-lehteen, Iskelmä-radioon ja ties mihin. Nyt tänne.
 
Myös tänä aamuna käynnistämäni Facebook-kampanja on jo kuulemma levinnyt tosi nopeasti. Jos pystytte myös omien FB-ryhmienne kautta levittämään sanaa, se olisi ihan mahtavaa. Itse kun en FB-ryhmistä juurikaan tajua, mutta kymmenet ellei sadat kaverini ovat juttua käsittääkseni jo levittäneet.
 
Kunnioituksesta Karia ja hänen jättämäänsä musiikillista perintöä kohtaan, on mielestäni aika tehdä se, mitä me suomalaiset saamme yhdessä aikaan. Ikäänkuin Spotifyn kautta toteutettava "yhteisadressi".
 
Nyt toimintaa, muusikkokaverit, ja sähköpostit laulamaan.
 
Mikko T.

 
Milläs nimellä naamakirjassa on, kun en huomannut, aromassa ei ainakaan ollut linkkiä siellä.. ?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=196356